3 godziny temu kupiłem na ebay 70-210/3.5-4.5 USM zobaczymy ile jest wart :) za tydzień może wstawię jakieś sample.
Wersja do druku
3 godziny temu kupiłem na ebay 70-210/3.5-4.5 USM zobaczymy ile jest wart :) za tydzień może wstawię jakieś sample.
Bardzo miałam ochotę na ten obiektyw ale potrzebowałam Fvat do niego i niestety na ochocie się skończyło:(Cytat:
Zamieszczone przez stdanielo
No to kolejne zwierzakowe fotki. Ciągle czekam na nadejście wiosny...choć zwierzaki chyba już ją czują...?
1. żaden inny kadr prócz centralnego nie przyszedł mi tutaj do głowy;)
2. nieco od tylca...
3. nieco bardziej od przodu też się udało...
4. Niby słonko świeci ale dalej zimno w nos...:)
5. a toto umykało zamiast pozować...:(
Zwierzątka to jakoś tak sympatyczniej wychodzą od strony "dzioba" (apr. #2) ;)
Czy na #4 to ta sarna (?) śpi czy tylko tak ułożyła się na moment? Opowiedz coś, proszę, o tym zdjęciu.
Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
A pewnie, że od przodu wyglądają lepiej:mrgreen:
Na #4 obserwowałam to młode dłuższą chwilę - mościło sobie dołek , wstawało, poprawiało, układało się, znowu wstawało i wreszcie się położyło na dłużej a po chwili zwinęło się i wsadziło nochal w łapy i zamknęło ślipia. Myślę, że usnęło... mimo słońca, było dość zimno i to jej chowanie nochala pod łapy mi się skojarzyło z tym, jak ja sama owijam kołdrą nos jak mi zimno:mrgreen:
Myślę, że dobrze, że odczekałam do tego momentu ze zrobieniem zdjęcia, bo wcześniej mogłoby się to skończyć fiaskiem - gdyby zwierzak usłyszał dźwięk migawki wcześniej to pewnie poszedłby mościć sobie inny dołek...
Gdzie Ty mieszkasz że taką faunę masz na "wynos" ?? Zdjęcia super. Zbieram na tą sigmę
Jedyneczka z tymi "odwrotnie proporcjonalnymi jeleniami" jest bomba. Plastyka prawego zwierzaka nie wygląda jak z Sigmy, widać na nim jakie kapitalne znaczenie ma odpowiednie światło
Najlepsze wrażenie na mnie robi nr 3 ;)
PS: Jakim obiektywem sfocone?
Na mnie też:)Cytat:
Zamieszczone przez AdrianP
Wszystko sfocone 350d + sigma 70-300 APO macro DG + ja z drugiej strony aparatu;)