Dodam swój wpis do tej" księgi kondolencyjnej", bo też z zainteresowaniem czytałem niejednokrotnie posty Janusza Body.
Szkoda, że "zasadnicze rozbieżności w poglądach" stanęły na przeszkodzie przekazywaniu cennej wiedzy.
:-(
Wersja do druku
Dodam swój wpis do tej" księgi kondolencyjnej", bo też z zainteresowaniem czytałem niejednokrotnie posty Janusza Body.
Szkoda, że "zasadnicze rozbieżności w poglądach" stanęły na przeszkodzie przekazywaniu cennej wiedzy.
:-(
Ja też dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Wielka szkoda ze z forum odchodzą ludzie, którzy mają coś do powiedzenia i do pokazania. Mam tylko nadzieję, że posty nie znikną, bo mogą one posłużyć kolejnym początkującym.
może któryś z moderatorów by coś bąknął "w temacie"?
Skoro nie bąka, widocznie nie czuje się upoważniony?
No to mamy kilka bąków, nie wiem czy nam po tym lepiej.
No to może ten który mógłby Was upoważnić bąknie coś w tym temacie :?:
Decyzja pana Janusza wywołała szeroki odzew ze strony forumowiczów i nie sądzę, aby ktoś z nas był z niej zadowolony. Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że CB straciło szanowanego moderatora (a wcześniej zwykłego forumowicza) który włożył wielki wkład pracy, dzięki któremu zyskaliśmy wiedzę i fachowość jakiej nikt inny tutaj nie umiał nam przekazać. Został naruszony fundament tego forum a ze strony moderatów padają wypowiedzi w stylu: sorry ale ja nic nie wiem a inny może coś wie ale nic nie powie, bo nie ma pozwolenia na wypowiedzi.
Można odnieść wrażenie, że wychodzicie z założenia: nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. A nie jest to raczej chowanie głowy w piasek :?:
Tjaaa....no jeszcze coś o moderatorach ktoś napisze?Jeszcze jakieś następne kłamstwa czy bezpodstawne insynuacje wyssane z palca.?
Piszcie, pomożecie teraz mi podjąć decyzję.
Wiele razy o niej z Wieśkiem rozmawialiśmy ...
Chyba to On miał rację..