OK, czekam wiec.Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Tak w ogole namowie moze kolejnego kumpla z 350D, by zobaczyc, jak u niego to wyjdzie. Byc moze mam felerna puszke rzeczywiscie...
Wersja do druku
OK, czekam wiec.Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Tak w ogole namowie moze kolejnego kumpla z 350D, by zobaczyc, jak u niego to wyjdzie. Byc moze mam felerna puszke rzeczywiscie...
Taaaaaa...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
To ja mam moze cos z oczami?! ;-)
@Simon
albo z puszką......chociarz widziałem już zaszumione z d50 ale widziałem też takie że myślałem że to iso400 a było 1600............
A ja dalej z uporem maniaka, porownajcie sami!! Inaczej szkoda gadania. Bedziecie szukac u Simona tysiaca wad. A tu rozwiazanie jest proste zdjecia z d50 sa lepsze!.
Czesc.Ch.
No, skoro każesz porównać samemu, to daj porównać, a nie zdradzaj od razu wielkiej tajemnicy, że d50 jest lepszy :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
ok, wszytsko pieknie ladnie ale czemu na kazdym tescie jaki widzialem na necie wychodzi ze jest odwrotnie, tzn nikon szumi bardziej, obstawiam ze cos nie tak jest z tym 350d, na warsztat z nim. Swoja droga ten szum ktory widac jest naprawde dyskwalifikujacy nawet dla kompaktu a co dopiero 350d.
Dzis wieczorem kolega z 350 ma zrobic podobne fotki, swoim aparatem.Cytat:
Zamieszczone przez emisiaczek
Wtedy bede wiedzial, czy moj jakos szumi dziwnie, czy po prostu tak jest i juz!
Co do tych wszystkich testow, wlasnie zadaje sobie teraz to samo pytanie...
Dlaczego?!
Zaraz zaczne wierzyc, ze te testy "obiektywne" po prostu ktos sponsoruje... :/
Sam cykne na tych parametrach i zobacze - bo naprawde jestem w ciezkim szoku.Mialem kupic jeszcze jakies szkla do 350tki a tu mi sie wkrada mysl na zmiane puszki:( .
Ja juz czekam 2 miesiac na 100-300 USM :/Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
Chyba jakas zbiorowa paranoja zapanowala ;) Dajcie sobie wiecej luzu z tymi szumami :)