Ciepło, gorąco, parzy!
Uploaded with ImageShack.us
Wersja do druku
No jak zmieniłem zdjęcie tła to od razu zmieniły mi się reklamy z geriatrii na te bliższe oku. Zapisałem się na ten http://www.facebook.com/napoleon.kowalski.7 To znaczy zapisałem Leniwe studio. Przynajmniej tak mi się zdaje.
lubię to! :-)
Ja mniej. Nie mniej w sobotę prowadziłem negocjacje z aktorami co by zrobić kawałek przedstawienia w studio i popróbować jak to będzie w teatrze na pytanie: Jesteś na FB? Postanowiłem być przynajmniej na chwilkę.
W najbliższą sobotę o 12 będzie powtórzone spotkanie ze sprzętem Sony. Było więcej chętnych i zorganizowałem drugie spotkanie. Tak po spotkaniu może ktoś by chciał popstrykać trochę akty? Koszt udziału w sesji wyniósł by 100zł.
Planuję zorganizować spotkanie z Krzysztofem Gierałtowskim w temacie portretu. Krzysztof Gierałtowski Negocjowałem przez telefon warunki i koszt spotkania wyniósłby 100zł. Jeśli byłby ktoś chętny na spotkanie to spróbuję ustalić termin.
Jeszcze dodam, że autor dzisiejszego spotkania jest fotografem i dziennikarzem obecnie na rencie. Pracował dla „Poznaj Świat” „CKM” „Focus” „Sztandar Młodych”
W piątek pstrykamy akty. Złośliwi nazywają to sesją. Jak ktoś ma ochotę ( popstrykać zdjęcia ) to zapraszam na PW.
Zespół, który mogę zaprosić to NAO ZESPÓŁ | NAO NAO - Śladami królika (live) - YouTube
Spotkanie mogłoby się odbyć 22 marca o ile ktoś miałby ochotę na taki koncert/sesję fotograficzną.
Koncert odbędzie się 22 03 o 19 Plan wygląda tak, że najpierw będzie 30 minut koncertu potem przerwa na fotograficzne konsultacje a potem znów pół godziny grania na poprawienie efektów. Studio czynne będzie tego dnia od godziny 17
Natomiast w ten piątek 15 03 zbieramy się w kilka osób aby popstrykać akty.
Chyba się udało :?: