dzieje się coś w temacie, czy umarło wraz z roztopami :-)
Wersja do druku
dzieje się coś w temacie, czy umarło wraz z roztopami :-)
A czemu miałoby umrzeć? Wszystko aktualne :).
Zapraszamy nieustająco :).
Niestety nie udało mi się załatwić transportu do Zakopca więc wklejam listę beze mnie:
1. najeli (tydzień)
2. tasia (?)
3. Saapcio (tydzień)
4. micles (tydzień)
5. zbyszko + Justyna (weekend)
6. makudo (weekend)
7. adampa - (weekend)
8. tlustyx + szwagier (weekend)
Dziać się dzieje ,ale nie będzie kilku ludzi w tym raczej i mnie.
Witam.
Kiedy będą jakieś dokładniejsze informacje, gdzie przyjechać, może jakiś telefon kontaktowy w razie problemów z dotarciem we wskazane miejsce itp.
Pozdrawiam.
Tlustyx
Dajcie przeżyć sylwka :D. Dla nas to tu ciężki okres. Zaraz potem będą informacje. Natomiast póki co widzę że chętnych coraz mniej więc może jakoś zachęcicie frekwencją ;).
Aktualna lista to :
1. najeli (tydzień)
2. tasia (?)
3. micles (tydzień)
4. makudo (weekend)
5. adampa - (weekend)
6. tlustyx + szwagier (weekend)
A raczej:
Aktualna lista to :
1. micles (tydzień)
2. makudo (weekend)
3. adampa - (weekend)
4. tlustyx + szwagier (weekend)
Przepraszam wszystkich, ale pokonały mnie jakieś bakterie i akutalnie po 2 antybiotykach i 3 tygodniach zwolnienia nie czuję się na siłach, żeby jechać na drugi koniec Polski łazić po górach.
Mam nadzieję, że mimo wszystko ten wyjazd wypali i pochwalicie się tu zdjęciami :)
Witam z plenerami górskimi jest problem oczywisty. Niestety nie ma możliwości podać szczegółowego planu działania, można przyjąć założenia które będziemy realizować według możliwości pogodowych. Myślę że to przestraszyło sporą część ludzi. Ja obiecuję że nawet jak jedna osoba przyjedzie zaangażuje się się na 100 procent. Plan jest dalej niezmienny... Nocne akcje... Zachód na Kasprowym, Wschód na Grzesiu, zachód na Wołowcu... nocne focenie na Rusinowej itp... to wszystko można urozmaicić Sarnią Skałką, Kopieńcem Wielkim... Na pewno będą też podjazdy w okoliczne miejscowości w doskonałymi panoramkami na Tatry... Więc nie zrażajcie się brakiem szczegółowego planu, bo wszystko będziemy ustalać z dnia na dzień. Sytuacja może być na tyle zmienna iż czasami nie będzie warunków na zachód ale okaże się wieczorem że rano ma być okienko pogodowe, wtedy decydujemy się na wschód... Jeżeli ktoś chce pogadać na żywo ze mną piszcie na priv numer telefonu to oddzwonie...