z tym "cokolwiek" to bym nie przesadzał; pewnego dnia 1981 miałem trzy podejścia do piekarni po chleb, i zawsze byłem "o jeden most za daleko"...
ok, lubię spontany (zakupy), ale w sklepie, nie w Sieci
Wersja do druku
z tym "cokolwiek" to bym nie przesadzał; pewnego dnia 1981 miałem trzy podejścia do piekarni po chleb, i zawsze byłem "o jeden most za daleko"...
ok, lubię spontany (zakupy), ale w sklepie, nie w Sieci
w dzisiejszych czasach sklep na ulicy i sklep w sieci... ja lubię dobre ceny :)
czasami w sieci nawet wolę bo wygodniej, bez ruszania się, jeżdżenia, parkowania itd itd
a jak wygląda sprawa z kupieniem przez internet i odebraniem osobistym ? mamy wtedy te 10 dni na zwrot/wymianę?
Te ustawowe 10 dni to tylko przy zakupie na odleglość :(
ojojoj to trzeba zmienić na kuriera, spróbuje jeszcze napisać do nich czy się zgodzą że podjadę do nich i na głównym magazynie parę sztuk przetestuję i wybiorę najlepszą. Jak nie to kurier pozostaje.
Lepiej nic tam nie wybieraj, bo koledzy z forum ochłapy dostaną.
[QUOTE=exile;1115426]ojojoj to trzeba zmienić na kuriera, spróbuje jeszcze napisać do nich czy się zgodzą że podjadę do nich i na głównym magazynie parę sztuk przetestuję i wybiorę najlepszą. Jak nie to kurier pozostaje.[/QUOTE
Kpiny sobie robisz czy co. To nie sklep stacjonarny.
juz sie chyba 85 1.8 skonczyla
Z promocji został tylko 70-200mm f/4 i 75-300mm f/4-5.6 ... a szkoda bo chciałem ta 50 wciągnąć a dopiero teraz zobaczyłem temat;/