Właśnie o to zdjęcie chodzi (wiem, że pochodzi z Nokii). Trochę niezrozumiale sformułowałem posta, przepraszam.
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wersja do druku
Właśnie o to zdjęcie chodzi (wiem, że pochodzi z Nokii). Trochę niezrozumiale sformułowałem posta, przepraszam.
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Widzę że nikt mnie nie chce skrytykować :) Wiec perfidnie odświeżę posta . Przepraszam ale zależy mi bardzo na waszych uwagach. mogę powiedzieć że to forum to moja w tej chwili biblia i czytam ją namiętnie patrze , czytam patrze i czytam :)
Witaj ponownie. Przed rejestracją tutaj Twoja galeria była pierwszą jaką oglądałam.
Dla mnie bomba zdjęcie z łabędziem i księżyca.
Ja to się mam odnośnie postu numer 37 wstawiam teraz brakujące zdjęcia poprzednie musiałem usunąć ponieważ dodałem za duże przekraczły 300kb. Dojrzałem się dopiero dzisiaj i naprawiam sprawę . Oto zdjęcia:
13.14.15.16.17.18.19.20.
Staraj się inaczej kadrować. Nie umieszczaj wszystkiego w centrum kadru. Poczytaj o zasadzie "złotego podziału:, często zwykłe przesunięcie aparatu kilka centymetrów w jedną stronę pozwala uzyskać ciekawy efekt. To są porady od amatora dla amatora.
no z kadrowaniem to jest chyba największa sztuka żeby zdjęcia wyglądały ciekawie. A co sądzicie o ekspozycji, ostrości kolorach. prubuje swoich sił w rawach bawie się ale tylko na laptopie . Przytachałem tez ostatnio stary crt samsung syncmaster 550s nie powala rozdzielczością ale korory są chyba bardziej realistyczne . podłaczony do lapka non stop i na nim prubuje coś teraz robić .
nowa partia zdjęć . niestety pogoda do kitu a urlop się kończy . coś tam jeszcze wystrugałem :
21.22.23.
Jeszcze kilka z dzisiejszego spaceru z Klarą :)
24.25.26.
22 najciekawsze kadrowo,
sarenki miłe dla oka, osobiście wolał bym więcej drzew w kadrze.zwróć uwage: 2 zdjęcia identycznie skadrowane
pozostałe zdjęcia .... pozostaje ćwiczyć :)
dzisiejszy ptasiorek :)
27.