Brawo! Następną zagadkę zadaje pykaman.
Całkiem fajnie widać Jelenią Górę na tle Karkonoszy w ciaśniejszych kadrach. Asfalt na sam szczyt, więc można wjechać samochodem (nie przypominam sobie zakazów, ale głowy nie dam sobie uciąć).
Wersja do druku
Brawo! Następną zagadkę zadaje pykaman.
Całkiem fajnie widać Jelenią Górę na tle Karkonoszy w ciaśniejszych kadrach. Asfalt na sam szczyt, więc można wjechać samochodem (nie przypominam sobie zakazów, ale głowy nie dam sobie uciąć).
Z uwagi na to, iż od razu po pracy wyruszam w trasę nie będę miał czasu na znalezienie fotki do wrzucenia przez najbliższe trzy dni, dlatego, jeśli jest to możliwe, przekazuję możliwość zadania zagadki koledze zaitsev. Jeśli nie, to proszę modów o wybranie innego zadającego. Pozdrawiam. I ogólnie fajna zabawa jak się nudzi w robocie:D
Mogę zadać, ale pozostawiam to decyzji moderatora.
Jako że miałem podobną sytuację jak pykaman to podpowiem, zadający nominuje innego zwycięzcę/zadającego.
jako ojciec-dyrektor prowadzacy CTJ/GTJ potwierdzam slowa Strebora - zaitsev, wybierz samodzielnie autora kolejnej zagadki.
@pykaman - nie wiem czy cieszyc sie, ze mozesz w ten sposob zabijac czas, czy raczej smucic, ze nie masz co w robocie robic... ;)
najlepsze w tym że jeszcze nieźle płacą:D