Hi...
Zanim ktokolwiek mnie ubiegnie... Czuję się już zwyciężcą tego Battle'a :). Nie tylko moje zdjęcie dostało NIC głosów, ale nawet NIC nie wysłałem na niego :). To jest dopiero NIC do sześcianu :D
Pozdrawiam...
Wersja do druku
Hi...
Zanim ktokolwiek mnie ubiegnie... Czuję się już zwyciężcą tego Battle'a :). Nie tylko moje zdjęcie dostało NIC głosów, ale nawet NIC nie wysłałem na niego :). To jest dopiero NIC do sześcianu :D
Pozdrawiam...
Nie ciesz się tak, ja także nic nie wysłalem :P
ale posucha
battle zakonczony pare godzin temu i nikt sie nie przyznaje do swojego nica
gratuluje zwyciezcy - swoja droga ciekaw jestem czyje to bylo i co to jest bo mnie wyglada na koguta policyjnego zrobionego od gory
mnie najbardziej podobalo sie 3 (RHF ?) za wykonanie
moje bylo 2
Gratuluję zwycięzcy! :)
Moje było pierwsze więc to nie ja zrobiłem dziurę w zdjęciu :D
Mnie zwycięzkie zdjęcie przypomina raczej błysk w jakiejś rurce i zrobiony negatyw w BW ;p
Moja jest 4. Głosowałem na 6. Gratuluję zwycięzcy :)
dzięki za głosy.
moja jest zwycięska szóstka.
RHF - trafiłeś z rozpoznanniem jak Dr House :D
ze wszystkich prac bardzo przypadła mi do gustu 4. sam zrobiłem na ten temat kilka podobnych. w wyborze tego jednego, wystawionego pomogła mi żona. Iwona. Ona tak ma, za to ją ... no wiecie :)
oto pozostałe nie zgłoszone fotki
Edit moderatora: żadna z nich nie była zgodna z zasadami publikacji zdjęć na forum.
Mnie się jak zawsze nie udało. Choć zapowiadało się nieźle i moje zdjęcie dość długo było na poziomie zero. Niestety ktoś oddał na nie jeden głos. A już miałem nadzieję, że się uda zrobić tak złe zdjęcie aby nikt na nie nie zagłosował. Jak nic to nic. Gratuluję zwycięzcy i dziękuję innym uczestnikom zabawy za wspaniałą walkę.