Wizyt z noktowizorem i filmami IR nie palnujemy....choc kto wie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Zapalnuj przyjazd do GD na dzien pleneru i juz...8)
Wersja do druku
Wizyt z noktowizorem i filmami IR nie palnujemy....choc kto wie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Zapalnuj przyjazd do GD na dzien pleneru i juz...8)
Będe w Gdańsku prawdopodobnie 13-14 lutego jakby termin z jakiś powodów przeniósł się dalej to ja jestem podjarany jak diabli...
Jestem zainteresowany. Mieszkam w Gdańsku
Pozdrawiam
Wiesiek
tez sie pisze (jestem pelnoletni:) ) termin kazdy - pozdr
No to jak narazie mam 7 osob chetnych ( 6 potwierdzonych....kwitas zapraszam na PW). Do tego jeszcze moga byc 2 lub 3 osoby spoza CB no i ja oczywiscie :mrgreen: . Razem bedzie najprawdopodobiej ~ 9- 10 os.
Rozumiem ze wszystkim pasuje data 6 lutego Poniedziałek. Godzina mysle okolo 7 - 8 rano.
Jezeli wszystko sie zgadza i nie ma zmian w poniedzialek 23.I wysylam wszystko do Synergii 99.
Dam znac co zalatwilem.
W razie czego mozna mnie probowac lapac na gg. Numer podany w stopce.
Ludzie - w poniedzialek!>? Ja pracuje! Czy wyscie powariowali >:) Studenciki kurde :) Zrobcie to w weekend! W stoczni pracuje sie nawet w niedziele. Poza tym nikt nas nie wpusci bez ochrony i przewodnika nawet tam gdzie sie pracuje na zewnatrz. Prosze pod rozwage ten termin poniedzialkowy wziac - bo to ogranicza mocno ilosc chetnych.
Całkowicie popieram :smile:Cytat:
Zamieszczone przez iczek
Jeżeli stocznia pracuje w sobote to możemy się tam wybrać w ten dzień. Jeżeli nie pracuje w sobotę to to się trochę mija z celem. Może ktoś to sprawdzić na 100%? Ja chcę mieć wybór czy sfotografować pusta chale czy spawacza przy pracy
Sluchajcie. Troche mnie to zirytowalo bo... wiadomo ze nie da sie dogodzic wszystkim, pozatym wypada czytac to co pisze, a nie potem byc zdziwionym. Jak prosilem zeby kazdy podal kiedy mu pasuje to odzew byl znikomy. Teraz jak podalem date to sa glosy oburzenia.
Z tego co wiem stocznia nie pracuje w soboty, ewntualnie jakies spolki i zawsze cos tam sie moze dziac.
W zwiazku z powyzszym ankieta :grin:
Gdzie?Cytat:
Zamieszczone przez SimOn!