Ja cię nie zlinczuje.Wręcz przeciwnie:grin:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wersja do druku
Ja cię nie zlinczuje.Wręcz przeciwnie:grin:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
kurde od czego tu zacząć :D
Ja słucham bardzo róznorodnej muzyki... zaczynająć od
-amerykańskiego rapu (snoop, MobbDeep, Afu-Ra, NaS itp.)
-przez reggae (Bom Marley, Indios Bravos, Gentleman, Jamalitp.),
-Muzyka elektroniczna (Dj. Tiesto, The Prodigy, Fat Boy Slim itp.),
-Muzyka klubowa (ogolnie puszczana na imprezach),
-House,
-Brzmienia Gitarowe (Sum41, Linkin Park, LimpBizkit, Tool, System Of A Down (te kawałki gdzie jest jaknajmniej "zygania" :D )),
-jak równiez SoftRock (Jose Gonzales, R.E.M),
-no i dochodzimy do tej dla mnie niezidentyfikowanej (Jamiroquai, Gorillaz)
Uff chyba wszystko :mrgreen:
PS. No i niezapominajmy o polskim hiphopie: Jedyny wykoanwca ktore nadal słucham jest OSTR - jakos narazie nikt inny nie potrafi mnie zachęcic do słuchania polskiego HH... zacząłem tego słuchac 7 lat temu... ale jakos od paru lat sie to wszystko zwaliło i nie mam juz ochoty na to. Coz... ewolucja ;)
Uwielbiam Disco Polo, B. Spears, chinskie techno :D
A tak na serio to Guns 'n Roses, Megadeth, Yngwie Malmsteen, muzyke klasyczna (glownie Bach'a), Yo Yo Ma (nie wszystko), muzyka relaksacyjna i cala mase roznej muzy na ktora by nie starczylo miejsca na tym forum ;)
aaa Venio mi przypomniał. :)
Czasami jeszcze zapuszczam sobie Fisha, OSTR, tudzież Basisters ORchestra. :)
Fisz (adamek - nie fish ;) ) tez jest dobry :) szczegolnie podoba mi sie jego płyta z Emade jako TWORZYWO SZTUCZNE
e, wiadomo że chodzi o rybkę. ;P
Ktoś tu wspomniał o Łonie :D Super lajcik i fajne teksty, "Biznesmen" mnie rozwalił :P
A tak ogólnie to lubie Staind, 3 Doors Down (koncert w te wakacje był zajefajny), Shinedown, Green Day, Guano Apes, Joe Satriani, Lynyrd Skynyrd, Rammstein...
Z innego rodzaju muzyki to Faithless - Maxi Jazz ma super głos, Czasem BB King, AfroCellt Sound System, Massive Attack...
Rap lub Hip Hop:Eminem, 50 Cent sa ok, ale raczej mocniejszą muzyke wolę;)
Parę wątków wcześniej ktoś pisał o Dead Can Dance, ojjj, dobre dla samobójców, albo ludzi BinLadena przed atakiem:P
A Disco Polo - chyba mam uczulenie :P
ano pisal ja :mrgreen: biznesmen kopie tylki ale kazdy tekst Łony jest ironiczny i zabawny jak "a dokad to" na przyklad ;)Cytat:
Zamieszczone przez osasa
big wheels keep on turnin'...Cytat:
Zamieszczone przez osasa
U mnie sa numerem 2 :)Cytat:
Zamieszczone przez kane
moja lista ulubionych wykonawcow wyglada tak http://www.last.fm/user/Dominiq/ :)
Chillout, ambient, czasami troche reggae, smooth jazz, elektroniczna, klubowa, zalezy od nastroju.