-
Ja by m bardzo chcial pojechac tylko ten termin cholera. Koniec Kwietnia to prawie poczatek maja a jak wiadomo maj 1-3 to wyjzd z rodzina na jakis krotki urlopik. I niestety nie pasi gdyby nie to to juz bym byl na lisicie. Ja rozumiem ze maj to data historyczna
Maciej
-
A mnie blokuje cena. 1600zł jakoś nie jest na moją kieszeń obecnie, ale niesamowicie pofotografowałabym puste przestrzenie Czarnobyla. Szczerze - jest to moja małe wielkie marzenie, które pewnie kiedyś zrealizuje.
Jedzicie tam co roku, prawda?
-
Relacja
Właśnie wróciliśmy z wyprawy do strefy.
Krótka relacja tutaj:
http://www.podniesinski.pl/portal/?p=2304
Pozdrawiam
-
ciekawe, szkoda że urlop mam w lipcu... nie organizuje nikt wyprawy na lipiec ?
-
Kilka wspomnień z wyprawy 2009:
1. Sarkofag nad szczątkami reaktora
2. Punkt kontrolny na wjeździe do miasta...
3. Szpital - gabinet zabiegowy
4. Szkoła - skład masek niewielkich rozmiarów - dla dzieci
5. Szkoła - sala masek
6. Szkoła - klasa
7. Plac zabaw
8. Pomiar promieniowania
9. Widok na elektrownię z dachu wieżowca
10. W tle "Oko Moskwy"
11. Cmentarzysko pojazdów biorących udział w likwidacji promieniowania
-
kurcze dlaczego ja dopiero teraz zobaczylem ten watek !! :[ tylko nie rozumiem. Wyjazd juz byl czy nie ? bo mial byc pod koniec kwietnia ,a juz jakas relacja zostala zamieszczona przez autora. Cholera ale jestem zly na siebie.
-
Wyjazd już był, ale jak znam Arka będą następne. To miejsce ma coś takiego w sobie... co woła aby tam wrócić. Warto.
-
to ja sie na nastepny pisze. A mozna wiedziec ile tym razem wyniosl uczestnikow pobyt tam ?
-
zazdroszczę wyjazdu, fajna reportaz
-
forumowicze - nie używajcie wymówek typu żebyście pojechali ale akurat termin Wam nie odpowiada, albo jeszcze coś innego...
Jeśli ktoś naprawdę chce tam pojechać to termin jest akurat najłatwiejszą przeszkodą do pokonania.
Zdecydowani dołączyć się do jednej z moich wypraw niech uważnie przeczytają pierwszego posta a będą wiedzieć co robić. :)