IMHO Na 15 światełko końca tunelu jest idealnie w centrum.
W wariancie przedstawionym przez Jago zdjecie straciło przestrzennośc i lekkość.[ w moim odbiorze]
Wersja do druku
W wariancie przedstawionym przez Jago zdjecie straciło przestrzennośc i lekkość.[ w moim odbiorze]
Jak wcześniej napisał waldekgdynia:
Zgadza się. Ja tylko na swojej przeróbce pokazałem inne spojrzenie na to samo ujęcie i oczywiście wcale nie twierdzę, że jest ono lepsze od oryginału.Cytat:
Z reguły każde zdjęcie można obrobić na kilka sposobów.......
Jak wcześniej napisał janmar:
Na moim widać lekko inaczej - sądzę jednak, że jest to wina mojego ekranika.Cytat:
Powiedzmy, że tym innym ujęciem chciałem wyrwać zdjęcie z niewoli rzeczywistości ........ taki mały artystyczny grymas ;)Cytat:
W wariancie przedstawionym przez Jago zdjecie straciło przestrzennośc i lekkość
a misie bardzo podobają :)
Nie jest złe.Po prostu inne.Ciężejsze.Myśle że to zdjęcie ma olbrzymi potencjał do kreacji.Cytat:
Powiedzmy, że tym innym ujęciem chciałem wyrwać zdjęcie z niewoli rzeczywistości ........ taki mały artystyczny grymas
Hi...
Aj tam krytyka :D. Po co krytykować jak się samemu nie da lepszego :). Skrytykowałem raz - a potem - przynajmniej dobre.. Jak nie świetne (dla mnie oczywiście :). A co do 14 - świetne oko, ale wiesz - czasem po prostu nie da się zrobić dobrego zdjęcia. Po prostu trzeba by może gitarę przestawić parę metrów, albo np wkopać się w chodnik..
Ja w takim przypadku sięgam np po fisha... a może coś "wyjdzie" ;).
Pozdrawiam...
Podoba mi się w jaki sposób patrzysz na architekturę, powiedziałbym tak bez sztancy , nieszablonowo. :)
Chyba musimy się wybrać kiedyś razem w plener... :)