tylko ze ergonomi na zdjeciach nie widac. i to jest bol... sredni format tez nie jest super wygodny a ludzie uzywaja... cos za cosCytat:
Zamieszczone przez mjastrzebski
Wersja do druku
tylko ze ergonomi na zdjeciach nie widac. i to jest bol... sredni format tez nie jest super wygodny a ludzie uzywaja... cos za cosCytat:
Zamieszczone przez mjastrzebski
Calkowicie sie zgadzam. Ale twierdze tez, ze od czasu do czasu zdjecie w jakichs ciezkich lub nietypowych warunkach, lepsza ergonomia moze zostac czy to uratowane, czy zrobione lepiej, szybcie, tudziez wogole.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Tymbardziej mnie dziwi, ze Cwanon moglby niewielkim nakladem, bo w sporej wiekszosci programowo, wprowadzic troche bardzo przydatnych udogodnien!! Ktore by ich nie kosztowaly duzo!! Tylko by na tym zyskali "wyznawcow". Zobaczymy w lutym :-)
Marcin
Cytat:
a już się zdecydowałeś co kupujesz?
no wiesz co...:) mam za duzo zaplecza aby teraz cos zmieniac... zobaczymy...
jak kupisz d200 to sie do Ciebie przejadę na testy, jak d2x to nie pojadę ;-)Cytat:
Zamieszczone przez iczek
You're welcome :)
Dla tych, co jeszcze pamiętają, od czego zaczął się ten wątek ;-) słowo wyjaśnienia:
Zrobiłem, jak mi radził gietrzy. Sprawdziliśmy moją puszkę z różnymi szkłami, w tym: 17-40/4L, 85/1.8, Sigma 75-300 APO, a także moje szkło z innymi puszkami no i ewidentnie moje szkło jest walniete a 5D ostrzy "w punkt" z każdym innym :grin:
Jeszcze raz dzięki za pomoc.