U mnie jest to samo. 60D i kicha.
Wersja do druku
U mnie jest to samo. 60D i kicha.
szkoda szkoda, nic zostaje w dalszym ciągu picassa co w zupełności starcza ... ale wkurza mnie te jej ubarwianie fotek z automatu da się to jakoś wyłączyć ?
u mnie (5D) działa - dziwne tylko, że wersja na intela 64 bitowego nazywała się "amd64"
7d i Windows 7 (64) wszystko się ładnie instaluje a skutkiem jest brak jakichkolwiek efektów, czy ktoś może potwierdzić działanie dla powyżej konfiguracji ?
Już wszystko ok, że ja głupi nie wpadłem na to, że wersja amd64 jest właściwą dla intela 64...
Działa pod Win7 64bit. Ale zauważyłem, że Irfanview prezentuje tak samo naświetlone zdjęcie, natomiast systemowa Galeria Fotografii rawy obrazuje bardziej kontrastowe niż jpegi. Podejrzewam, że Irfan pokazuje zagnieżdżonego jpega z wewnątrz rawa, a Galeria rozkodowuje od razu zawartość rawa. Czy ktoś może to zweryfikować?
Mam problem... win 7 nie generuje podglądu rawów w exsplorerze. Zainstalowałem kodek ściągnięty ze strony Canona i ... bez zmian. Macie linka do działających kodeków? Czy może coś robię nie tak?