fotki świetne, bardzo ładne i miłe dla oka. Libię patrzeć na góry.
Wersja do druku
fotki świetne, bardzo ładne i miłe dla oka. Libię patrzeć na góry.
uwielbiam góry, zdjęcia bardzo sympatyczne zazdroszcze tego wypadu na orlą - poprostu piękna pogoda, pozatym to był chyba ostatni wmiare ciepły weekend, pozdr
coraz fajniejsze :)
No to mamy zimę proszę Państwa :)
Zima w Beskidzie Żywieckim wygląd tak:
34
35
36
Zima trzyma w najlepsze.
Przedstawiam więc kilka zdjęć z kolejnej wycieczki, tym razem w Beskid Śląski.
37
38
39
W swojej galerii poruszasz temat jakże mi bliski, toteż przyjemnie się ją przegląda. Jeśli chodzi o walory artystyczne, to wg mnie większość zdjęć jest po prostu dobra. Wspominałeś na początku, że galeria nie wzbudza dyskusji. Powodem myślę jest to, że wybrałeś sobie taki akurat temat i sposób jego prezentacji. Wydaje mi się, że zdjęcia turystyczne są z natury trudne do przedstawienia w interesujący sposób, choć oczywiście nie jest to niemożliwe (np foto 30).
Reasumując: widoki są świetne, jednak żeby rozmawiać o ich stronie artystycznej... muszą taką mieć.
Mam nadzieję, że nie potraktujesz mojej wypowiedzi, jako próby nędznej krytyki - to tylko mój punkt widzenia.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
35 i 36 bardzo przyjemne.
Rany, co ja bym dał aby "mieć w nogach" tyle przebytych km co Ty..., ale tu nie o tym.. ;)
Zdjęcia przepiękne, wymieniać konkretnie nie będę bo by brakło strony ;) Picasse przeglądam prawie za każdym razem jak jestem na kompie... Rewelacja! Zachwycają mnie szczególnie górskie widoki :))
Wiosna przyszła! :)
Odwiedziłem dość mało popularne u nas Sulowskie Wierchy na Słowacji.
Może zdjęcia zachęcą kogoś do odwiedzenia tamtych stron...
40.
41.
42.
Zimowe rozłożyły mnie na łopatki, z wiosennej serii najlepsza 41, ale coś bym zrobił z mgłą w PS, np zmniejszył kontrast i lekko przyciemnił żeby ją lekko "zagęścić"