co to rary?
Wersja do druku
co to rary?
rary = razy ( mnozenie )
sory - literówka ;)
jeszcze kalkulacja dla mniejszych nakładów
100 szt - 42.00/szt
200 szt - 36.00/szt
oczywiście netto
ide lulu
dobrej nocki :)
o jeszcze jedno przyszło mi do głowy: może skrobnąc ładne pismo do Canon Polska? Admini? W formie elektronicznej i zwykłej poleconej? (moge wysłać)
Może nas wesprą?
Dajey przecież im:
- zamknięte koło (grupa fokusowa) userów sprzętu (fanatycznych czasami)
- zmniejszamy koszty doradstwa technicznego
- propagujemy nowości
- wyjaśniamy, wspieramy i łajamy
- robimy marketing
- PR
- w przyszłości chętne grono na prezentacje zjazdy, konferencje itp
Co Wy na to?
Wyślijcie kopie listu na priva bbbjjj@o2.pl to przymonitoruje i podzwonię!
o tu są: http://www.canon.com.pl/kontakty/foto/
Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
nie chce być pesymistą ale:
jeśli chcesz dofinansowania to musisz liczyć się że znajdzie się na kalenarzu logo.
A jak ma takie logo tam wylądować to strzelam w ciemno że nikt nie zgodzi se dać czegoś takiego bez "zatwierdzenia projektu"
A jak znam życie to bedziesz projekty robił do maja bo to duża firma i nie da swojej nazwy na byle co.
Już wyżucaliśmy nakłady rzedu 5 000 szt na śmietnik bo w logo jakiejś tam firmy kod koloru nie był taki jak być powinien.
wykorzystanie oficjalnego loga to nie łatwa rzecz. Naprawde
Hm, jak znam korporacje, to się nie uda... Ale może warto spróbować. Trzeba spytać Hazana.
(Gorzej, jak przeczytają wątek o Żytniej ;) )
Hello
Jestem za, pomysł mnie się podobuję, też składam w corewlu do ruku różne pierdoły.
A co do żytniej to cała prawda, i to jest konstruktywna krytyka powinni sobie to wziąć w Canonie do serca!
Jak nic nie ugram w Canon PL, spróbuje z innej strony, mój kolega jest szyszką w Canon Europe (o! życie) może będzie miał jakieś przełożenie?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A o Żytniej sam mu pokażę! Kurde będę siemusiał troche na tłumaczyć
Myślcie ide kimać. Do jutra.
Klaus dzieki za chęci! Skądeś Klausie Mitfoch? Takiś tajemniczy - ujawnij sie, będzie łatwiej.
Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
Oczywiście że wiadomo - dziennie loguje się ok 500 ale czy sa czynni czy beda chcieli zapłacić ??
Do canona polska pisałem juz dwa razy w różnych forumowych sprawach - nigdy nawet nie odpowiedzieli. Dzwoniłem też do pani zajmującej sie promocją w marketingu - nie miała czasu..Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
No ale mozna jeszcze raz sprubowac.