dlaczego dwa systemy? bo dobra optyka u Canona i Nikona niekoniecznie sie pokrywa, a tak moge kupic to co mi pasuje z jednego i drugiego systemu.
Wersja do druku
dlaczego dwa systemy? bo dobra optyka u Canona i Nikona niekoniecznie sie pokrywa, a tak moge kupic to co mi pasuje z jednego i drugiego systemu.
yasin: to bylo do przewidzenia; wszesniej wszyscy byli zjednoczeni pod sztandarem jedynie slusznego d70, a teraz sie zacznie:)
Racja sven :) do tej pory D70 byl jedyny i najlepszy, a wspolnym wrogiem byl Canon :) a teraz maja odrobine normalnosci, kilka puszek do wyboru i od razu widac, gdzie wiecej trolli i dzieci :) U nas po wyjsciu 5D kazdy sie zachwycal i cieszyl razem z nabywcami, a tam, normalnie sledze to ich forum bo mozna sie posmiac jak sie to czyta :)
Tam mozna dyskutowac, a tu strach sie wychylic, zeby nie zostac wyzwanym...Cytat:
Zamieszczone przez yasin
tak, tam mozesz dyskutowac, ale tylko dotad, dokad Twoje wypowiedzi sa zgodnie z linia wytyczona przez ichnego 1 sekretarza i zolte biuro polityczne. w przeciwnym wypadku cie posprzataja. i to jest roznica; ty tu juz z pol roku wypisujesz duperele i mozesz robic to dalej:)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Odnosze dokladnie takie samo wraznie jak sven, chociaz nie mam konta na forum zoltych, ale sledze to forum i czasami mozna sie niezle posmiac.
cierpisz na zespół obsesyjno - kompulsyjny? śledczy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez yasin
uderz w stol .... swoja droga gaz, ty nalezysz do tych zoltych od d70, czy d50?
Nie, do tych żółtych z shanghaju ...
tak myslalem :) bo jestes taki cool(pix)