Takim za 300zl tez mozna robic swietne zdjecia. Wbrew wszelkim pozorom nie cena jest najwazniejsza przy robieniu zdjec.
Ja mam 1000d i sama puszka jest bardzo fajna.
1100d plus sensowne szkla (chocby i 50/1,8 II) i mamy zdjecia cud malina:)
Wersja do druku
A gdzie przycisk podglądu głębi ostrości?? W standardowym miejscu dla Canonów go nie widzę
Przycisk podglądu zniknął (przypisany w menu), karty razem z baterią w tej samej komorze,to już też dziwne , no i widać na inne rynki bardziej ukierunkowane bo polski z menu zniknął .
" I skromnie bardzo jest.."
Cóż wytaniają. Następny pewnie będzie miał jeszcze mniej przycisków albo ekran dotykowy.
I przycisk ISO wcięło na tylny panel. Ja sobie nie wyobrażam szukać ISO gdzieś z tyłu.
Ten aparat jest przeznaczony raczej dla początkujących fotoamatorów i dla nich jego obsługa będzie i tak dość skomplikowana. Pamiętam swoje początki po przesiadce z analogowej Practiki na Canona 10D
Przyjemnym faktem, że różnica miedzy 1000d +KIT a 1100d +KIT to około 200zł ;) Przynajmniej na e-cyfrowe, w sieci napewno gdzieś znajdzie się taniej
Wie ktoś może, co w obiektywie zmienili ? ( wersja II )
jeśli będzie tylko 200 zł różnicy to nikt już raczej nie kupi 1000D. Nawiasem mówiąć dobrze że się tysiączki pozbyłem przed premierą nowego modelu...