O ironio, ADSO to skrót od "Active Duty Service Obligation" :D I raczej wszystko się zgadza :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dobra, powrzucam - nie przepuszczę. Będzie nowa bitwa :)
Wersja do druku
...a to tak a propos ludzi z dużym ego
http://www.facebook.com/photo.php?pi...33754046662996
....oups, zły link, ten jest dobry.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5765594_n.jpg
To drugie ciekawe. Twoje? :roll:
ten drugi link to zdjęcie twojego ego, czy twoje zdjęcie, a może tylko wykonane przez ciebie ?? bo ciężko zgadywać po twoich wypowiedziach
a pewnie, że jesteśmy:) zawsze bylismy.... zauważam jednakowoż, że ilośc linków "na poparcie" póki co zdecydowanie przekracza ilośc zdjęć Koleżanki... więc wstawiać zdjęcia ...bo wojny nie będzie:)
Pracuję nad tym, wkleję tak bardziej pod wieczór. Chciałabym jednak ustalić reguły gry - jest to wojna - więc zakładamy, że Ty dogryzasz, ja się odgryzam i na tym polega zabawa. Więc uwagi typu "nie przyjmujesz z pokorą" traktujemy jako nie na miejscu :)
Mimo tego, że jest to sparing chciałabym abyśmy zachowali zasadę szczerości i dobrej wiary, czyli nie wtykamy szpilek nieszczerze, wbrew własnemu osądowi, tylko po to, żeby wetknąć szpilkę.
No to do zobaczenia :)
och... ta uwaga o pokorze to chyba nie do mnie:)...poza tym, Koleżanka i pokora...no weźże nie rozśmieszaj mię:)
Bo ja Adso w ogóle jestem bardzo cnotliwa, zwłaszcza w skromności nikt mnie nie prześcignie :)
Ok, poloneza czas zacząć :)
Zdjęcia są ze starego kompaktu, więc niestety wyłazi ziarno. Podkreślam raz jeszcze że się bawimy
1.
Uploaded with ImageShack.us
2.
3.
4.
tryptyk o tym jak larwa nartnika marzyła by wstąpić do lotnictwa
Teraz zdjęcie a propos tego, że wszystko można porównać do kobiety - owszem można i należy, bo kobiece kształty są kształtami doskonałymi (w odróżnieniu rzecz jasna do męskich )Matka natura to wie. Wenus z Milo alias
Nike z Samotraki
Zdjęcie a propos dążenia do doskonałości i "obstawania" przy tym, że jesteśmy jedynymi recenzentami swoich dzieł. Jest to progres w nieskończoność, bo na samym końcu przekonamy się, że gonimy własny ogon - to co uważaliśmy za świetne stanie się dla nas kiepskie i odwrotnie, to co kiedyś było kiepskie wyda nam się dużo lepsze. I tak w kółko.
no to według ustalonego schematu (i szczerze):
ad rem 1-2:
czuję ogólną niechęć do zdjęć zachodów słońca, zachwycanie się kolorami nieba a w tym przypadku i topieniem się słoneczka w morzu to jakieś nieporozumienie. Ziarno dla mnie nie ma znaczenia bo, jak zdązyłaś pewnie zauważyć, jak u mnie nie ma ziarna to często sam je dodaję. Więc kwestie techniczne pomijam... a estetycznie... hmmm... kiszeczka? zdjęcia z wakacji z napisem "tu byłam" i do pudła... a tak już poza konkursem...może PS?:)
ad rem 3-4
bez szału, ale podobają mi się, na 3 za duzo nieba i ciut za zimna, nawet jak dla mnie, 4 fajnie wyważona.... temat taki sobie, ale lepiej pokazany niż ma poprzednich
ad rem tryptyk
dopóki nie rprzeczytałem o co chodzi to...nie wiedziałem o co chodzi:) w mnie wystarczyłby dyptyk... 1 i 3 z tym ze 3 z akcentem na niebo...ale to moja wizja.
ad rem "drzewiana kobieta"
nieźle wypatrzone ale bez PSa takie "obyczajne":)
ad peronam:
gdybym, od dzieciństwa, miał do czyniena z takimi kobietami to ani chybi byłbym teraz gejem:) poza tym, po czym poznałaś ze to "kobieta"? piwny brzuch...brak no...
tych...no...piersi... po mojemu to chłop może być:)...jakis radziecki bohater?
ad rem "czytelnia"
fajna perspektywa, trochę krzywe...leci w prawo ( kłania się LR) technicznie kiepsko, ale tego się nie czepiam.