Allegro+cierpliwosc. Ewentualnie szukaj po sprzedawcach z Allegro ktorzy nie maja "kup teraz" , slij maile i negocjuj.Cytat:
Zamieszczone przez Algier
Wersja do druku
Allegro+cierpliwosc. Ewentualnie szukaj po sprzedawcach z Allegro ktorzy nie maja "kup teraz" , slij maile i negocjuj.Cytat:
Zamieszczone przez Algier
Większość handlujących na Allegro woli sprzedawac pod stołem. Trochę taniej nawet można kupić, bo za każda przeprowadzona transakcję na Allegro muszą zapłacić.
Ale za to nie możesz takiemu cwaniakowi wystawić opinii.
A powiedz mi jaką masz gwarancję, że jak ubijesz targ z kolesiem z drugiego końca Polski to on ci to wyśle, ba nawet czy poda ci prawdziwe dane :?: Jak nie ma kogoś sprawdzonego w boju <polecam Tommiego, nie polecam herr Wieczorka> to szkoda ryzykować, no chyba, że koleś mieszka dwa bloki dalej, to inna sprawa. :wink:Cytat:
Większość handlujących na Allegro woli sprzedawac pod stołem. Trochę taniej nawet można kupić, bo za każda przeprowadzona transakcję na Allegro muszą zapłacić.
ja musze kupić aparat w tym miesiącu. Muszę pogadać z TOMMYM.Cytat:
polecam Tommiego
Macie jakiś klucz do rozmowy z nim, tak żeby coś wytargować?
Zdaj się na łąskę kontaktów, pogadaj z Vitezem, moze on cos załatwi, w końcu stały klient jakich mało. Ale Tommie to stary wyjadacz, więc jak chce zarobić to zarobi, a ty nic nie wskurasz :?Cytat:
Macie jakiś klucz do rozmowy z nim, tak żeby coś wytargować?
w sumie to też znam się na handlowaniu, bo od 3 lat to robię, tyle, że zajmuję się centralami telefonicznymi Alcatela
"Hej Tommy... Vitez mi polecil ciebie jako dobrego, taniego i godnego zaufania sprzedawce... "Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
:mrgreen:
No tak.
Tylko jak się wydaje górę ciężko zarobionych pieniędzy to każda 100 się liczy.
A ja wczoraj pod napływem chwili i okazji cenowej kupiłm z zaskoczeniaCanona 10D !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zaskoczenie jest tym większe że osobą najbardziej zaskoczoną jestem ja :mrgreen:
i teraz nie wiem co z nim zrobić :shock: bo nadal mam D30... :D
opcja 1. sprzedać D30 i posiadać zajefajne body (10D) ale za to badziewne szkło i długo zbierać na lepsze...
opcja 2. sprzedać 10D zarabiając kilka stówek, dołożyć i kupić dobre szkiełko do D30... ale i tak w planie mam zmianę po nowym roku na D60 lub 10D
mętlik w głowie :shock:
P.S. Vitez nie pisz za ile kupiłem 8)