Wygląda to na prostą drogę, więc chyba nie :D Chyba, że to złudzenie i właśnie wyjechał zza zakrętu...Cytat:
Zamieszczone przez Krzychu
Wersja do druku
Wygląda to na prostą drogę, więc chyba nie :D Chyba, że to złudzenie i właśnie wyjechał zza zakrętu...Cytat:
Zamieszczone przez Krzychu
A nie wiesz jakiego templatu do pixelpost uzywa?Cytat:
Zamieszczone przez Oakhallow
zacisk zapinasz PRZED zakretem :)Cytat:
Zamieszczone przez chuckyy
wiec raczej wlasnie zaczal wchodzic w "boka"
a tu taka ciekawostka ;-)
To bardzo proste tylne koła są blokowane ręcznym hamulcem żeby wywołać poślizg a przednie się obracają szybciej niż porusza się auto bo kierowca dodaje gazu .Bardzo ważne jest to że auto ma napęd na koła przednie.Możesz to sprawdzić na własnym aucie jeśli ma napęd na przód .Kiedyś się tak bawiłem na oblodzonym parkingu , niezła zabawa i szkoła bezpiecznej jazdy , szczególnie w tegorocznej zimie . Polecam to wszystkim do wypróbowania.Cytat:
Hmmm, a ktoś mi wyjaśni dlaczego przednie koła są rozmyte, a tylne nie?
Wracajac do tematu to gosc, wyraznie napisal czego uzywa:
"Despite working digitally I try to keep my post-production to a minimum, limiting it to raw conversion, colour correction, selective sharpening, removing slight imperfections and very minor distractions
* Lee Filters (0.3 Soft Grad, 0.6 Hard Grad)
* Polariser
...i nie próbować w renault R-5 - tam ręczny działa na przednie koła :shock:Cytat:
Zamieszczone przez francuz20
poza tym nieco inna jest technika, gdy masz napęd na tył, inna dla 4x4 (jak to subaru na fotce - to dlatego tam "stoją" wszystkie kółka), inna jak masz słaby silnik (poniżej 200KM), inna jak silniejszy... 8-)
i do tego trzeba uważać na przeszkadzające wszelkie ABS, EBD, TCS itp. :wink:
Przeciez napisane jest wyraznie w kodzie strony ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
:smile: Citroen XM też miał "ręczny" na przednie koła, dość ciekawy był efekt zaciągania. Hamulec zaciągant był nogą ;-) Kierowcy oczy wywalali po takim hamowaniu... dość nietypowe:shock: .
A mozesz mnie oswiecic? :)Cytat:
Zamieszczone przez Simon