Znaczy, że budowlańcy się nie postarali, a ja tu lamentuje :)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Znaczy, że budowlańcy się nie postarali, a ja tu lamentuje :)Cytat:
Aha - w podobnym stopniu, co w przypadku #1 Stwórca (no bo co to za fuszerka, taki krzywy horyzont... do poprawki ;-) )Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Humorek, widzę, z rana dopisuje :)Cytat:
Dobra, że ściana popiła to już wiemy. A tak coś poza tym, jakieś komentarze? :)
A poza tym to przecież napisałem od razu - fajne, ładne kolory, tak jak lubię :)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Tu akurat liczyłem na innych forumowiczów, którzy mogliby od siebie coś do rzucić, ale dzięki piękne :)Cytat:
Stosując się do wskazówek Dominique (Dzięki!) wyprostowałem Zamek, ale padł CeDek, więc go teraz nie zamieszczę. Zamiast tego wrzucam fotkę dorożki, którą udało mi się złapać w Warszawie na ulicy Powązkowskiej.
Pogoda była paskudna, to i zdjęcie szare, photoshopem nawet nie tknięte...
Kto by chciał coś podpowiedzieć lub skomentować?
Hm... tak jakby duża ta fota, pozostawię więc tylko link do niej:
http://www.hunter.art.pl/eddie11.jpg
fotę mogłeś swobodnie zmniejszyć ;-) co do foty. gdyby nie:
1) przepalone niebo
2) dwa rozmazane niebieskie bilboardy, które mnie rozpraszają
to byłaby fajna fota. jeżeli głównym tematem zdjęcia jest dorożka, to powinieneś się postarać bardziej ją uwypuklić.
rozumiem, że "zdjęcie chwili", ale to nie jest jeszcze zdecydowanie "decydujący moment". pozdrawiam łowców :-)
Tak, zdjęcie było robione zupełnie na wariata, miałem dosłownie kilka sekund zanim rydwan przemknął obok jak burza ;)
Dzięki za wskazówki :)
ten Pan tam mieszka niedaleko, więc możesz na niego polować. jest dosyć charakterystyczny (twarz etc.) możesz go też spotkać na Starówce - często przy zamku "parkuje". myślę, że jak z nim zagadasz to i na portret się zgodzi.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Dobrze wiedzieć, dzięki. Podejdę do niego następnym razem jak będę na Starówce i zapytam, mogą być fajne zdjęcia (pod warunkiem, że czegoś nie sp... spartole :) ).Cytat:
Zamieszczone przez bebop