Wszystkie wersje są wystawione w sklepie na Alle.... na aukcjach. Można kupić PS 5 i Lightruma 3 w wrsji dla studentów i nauczycieli . PS 5 kosztuje 949zł a Lightrum 3 eng 395zł :) Sklepy Wrocław i Trójmiasto.
Wersja do druku
Wszystkie wersje są wystawione w sklepie na Alle.... na aukcjach. Można kupić PS 5 i Lightruma 3 w wrsji dla studentów i nauczycieli . PS 5 kosztuje 949zł a Lightrum 3 eng 395zł :) Sklepy Wrocław i Trójmiasto.
Denderi, dzięki za linka, wiele się wyjaśniło. Wiem już, że na pewno można używać oprogramowania po zakończeniu studiów i do celów komercyjnych.
Pozostała kwestia akredytacji, w tym FAQ, nadal mówią o akredytacji uczelni. Cóż, najwyżej zwrócę zakupiony produkt, jeśli nie przyznają mi kodu aktywacyjnego, ponoć jest taka możliwość. Przynajmniej w sklepie edukacyjnym Adobe.
W takim razie sprawa się niemal w 100% wyjaśniła. Jeszcze raz dzięki.
ja mogę kupić jestem nauczycielem ..... i raczej ni bedę więc ADOBE w celach komercyjnych ... za 900PLN hmmmm nieźle .
A jak się ma cena Komputronika czy Allegro do tej oferowanej w sklepie Adobe która wynosi 199$ za CS5 Ex. W sklepie Adobe wychodzi na nasze jakieś 570 zł plus dojdą oczywiście jakieś koszty manipulacyjne (wymiana dolara na euro i prowizje). I tu się rodzi pytanie, czy ktoś kupował tym kanałem dystrybucyjnym i jakie są to koszty. Nie sądzę aby wynosiły jak w niektórych przypadkach ofert ponad 400zł.
Pozdrawiam
Pomyliłeś CS5 z Creative Suite 5 :)
CS5 jest za tyle co w Adobe http://www.komputronik.pl/index.php/...t_Edition.html
Jeśli tak, to inna bajka, moja uczelnia jak najbardziej ma prawa nadawania tytułów magistra i doktora. Poza tym, już zakupiłem kiedyś licencję na CS 3 też na studenta i mi kod aktywacyjny przyznali. Jeśli więc nie chodzi o jakąś konkretną listę, której nie można było znaleźć, to już wszystko jasne. Na bank dostanę kod aktywacyjny.
Dziki jeszcze raz, teraz już wszystkie wątpliwości się wyjaśniły.
dinderi, co powiesz na to?? http://www.adobe.com/education/purch...n_pricing.html
Co mam powiedzieć? :) Że w USA nie ma VAT więc jest trochę taniej? Dobra odpowiedź? :D