Bardzo ladnie.
Jakosc powala:)
Masz jakas swoja stronke?
Wersja do druku
Bardzo ladnie.
Jakosc powala:)
Masz jakas swoja stronke?
Drugi z portretów żony ciekawszy. Oczy wydają mi się jednak troszeczkę za bardzo schowane. I nie chodzi mi o prawe oko zasłonięte częściowo włosami. Raczej lewe oko ma za mało czegoś co przyciągało by uwagę (blask, błysk, ostrość itd.). Ale mogę się mylić, a zdjęcie i tak podoba mi się.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Moja uwaga dotyczyła portretu z pierwszej strony. Nie zauważyłem , że jest ich więcej (fajnie, już zaczynam oglądać).
Dzięki za komentarze :) liczę na dalsze :)
kjoanna - tak, ale zmieniam, dostawce(server) miało być na piątek teraz ma być na środę, jak będzie gotowa to na pewno zagości w podpisie :)
Komunijnych w tym sezonie sporo sie zebrało daje ostatnie 2 paki i nie męczę już tym tematem :)
Widziałbym "zimniejsze" kolory. Na górnym w oczy biją zielenie, na dolnym żółcie (patrz: drzewo z lewej)
Miało być ciepło doskonale wiem że kolorki otoczenia są mocne ale takie właśnie miałby być, na papierze kolorki wypadają bardzo dobrze :)
Dodatkowo dziewczyna z góry miała bardzo jasną karnacje gdybym zjechał saturacje itp w dół wyglądałoby to bardzo dziwnie a tak ta soczysta zieleń nadaje dobrego kontrastu do karnacji oraz koloru sukienki.
Pzdr.
towersivy, Witaj :) , gdzieś już widziałem te fotki :P czyt. FE :P
Pozdrawiam ;)
Odgrzeje tego kotleta....zaczne od wygrzebania fotek z szuflady :smile: później bardziej aktualne :smile:
Ivy :)