dzięki za komentarz :) ale ja tam wole być zwykłą obywatelką :)))
Wersja do druku
dzięki za komentarz :) ale ja tam wole być zwykłą obywatelką :)))
Fajne zdjęcia. Przyjemnie się na nie patrzy. Przyjemne miejsca wybierasz do fotografowania. Czy jedno z nich to nie przypadkiem Eszeweria w Krakowie?
Tak czy owak podobają mi się, aczkolwiek niektóre przepalenia troche rażą w oczy.
Parka, którą fotografujesz bardzo fotogeniczna ;)
smigaczka parę zdjęć z Eszewerii jest :) jak prawie każda Krakowska knajpa jest bardzo fotogeniczna
jakie przepalenia masz na mysli?
Adso to zdjęcie to był moment przyłapanie koleżanki ISO 6400 chyba, swiatło żarówka w pokoju i troche z ulicznych latarni :) i te światełka z ulicy poprzepalały, ale co tam :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a sorry poprzednio mi się zdjęcie nie otworzyło i myslałam że piszesz o ostatnich zdjęciach :)
bardzo ci nie leżą te przepały na zdjęciu z para?
Heleno... co do zdjęcia, które dałem jako przykład to:
1. przepalenia mi nie przeszkadzają do momentu kiedy nie zaczynają dotyczyć głównego tematu zdjęcia a w tym przypadku trochę doyczą ( ręka, która zlewa się całkowicie z parapetem, włosy, które stapiają się z twarzą i całkowity brak szczegółów w dolnej części sukienki)... ale może się czepiam
2. trójkąt, który wlazł w kadr po lewej dolnej stronie zdjęcia pozbawił modelkę ręki i w ogóle jakoś średnio mi pasuje
3. nie wiem ile lat ma modelka, sądzę, że jest bardziej młoda niż stara:) ale harmonijka na szyi wygląda jak golf...albo rura od odkurzacza:)
wiem, że czepiam się pomału jak micles, zazwyczaj nie zabieram głosu, ale czasem bezkrytyczne zachwyty są gorsze od byle jakiej krytyki:)
Adso, ja tez czepiam się szczegółów zazwyczaj, dzięki za zwrócenie uwagi bo tej szyi to w ogólnie nie zauważyłam :( trójkąt po lewej to stół w knajpie
sprawdzę RAWa czy te przepały da się jakoś zniwelować
dzięki za cenne uwagi :)
Delikatnie można to poprawić, ale bez przesady... Glamour to chyba nie jest. Nie róbmy z ludzi plastikowych lalek. Zdjęcia mają to do siebie, że mogą skutecznie oddawać rzeczywistość, a uwiecznić warto właśnie rzeczywistość.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
BTW - większość zamieszczonych przez Ciebie zdjęć bardzo mi się podoba :)
plenerkowe :) skan z negatywu :)