Narazie podziekuję nie mam 430ex a rc-1 działa bez problemu, cf robi 3kl /s w raw więc niech zrobią coś dobrego a nie bzdury.Cytat:
Zamieszczone przez gzak
Wersja do druku
Narazie podziekuję nie mam 430ex a rc-1 działa bez problemu, cf robi 3kl /s w raw więc niech zrobią coś dobrego a nie bzdury.Cytat:
Zamieszczone przez gzak
A zagadnienie ..."improves CF card communication..."???Cytat:
Zamieszczone przez Hoody
Pozdr
jakoś nie powala na kolana, chyba że bede walił po 5kl/s a nie 3 w raw to testnę, w innym wypadku to improves zamieniłbym na forme improved in my 350D :-)Cytat:
Zamieszczone przez Lutek
niby nic nie poprawia ale i tak warto wgrac bo potem jak pojawi sie kolejna wersja 1.0.4 to aby nia wgrac bedzie i tak trzeba zaladowac 1.0.3 ;-)
Nie. Aby wgrac nowe firmware nie trzeba wcale miec ostatnio najnowszego w body. Mozna miec i najstarsze. Nowy firmware zawiera juz wprowadzone w poprzedniej wersji firmware.Cytat:
Zamieszczone przez sebcio80
niby tak ale zalecenia sa takie aby zgrywac jednak po kolei "This firmware update applies to cameras with firmware versions up to 1.0.2 installed."
Zawiera, albo i nie... ważne chyba jest to, że podczas wgrywania firmware - napisywana jest nowa wartość każdego bajtu pamięci flash, w której ten program jest przechowywany. Nie zaś tylko ta część w której dokonano zmian w kodzie... chyba, że się mylęCytat:
Zamieszczone przez Vitez
http://web.canon.jp/Imaging/eos20d/e...irmware-e.htmlCytat:
Q: Are the previous versions of the firmware included in version 2.0.3?
A: Yes, the following improvements from the previous version are included:
I na tym trzeba bazowac... czyli na wypisanych numerach firmware od ktorego dany updejt zawiera juz poprzednie wersje.
Czyli IMHO nie znaczy to ze stosuje sie go do aparatow z wersja 1.0.2, tylko z wersjami do 1.0.2 (wlacznie).Cytat:
O ile oczywiscie cos mi w tej durnej glowie zostalo ze szkoly ;)
@Vitez - no i to tez.
Ergo, ja sie nie zamierzam przejmowac - jak wypuszcza cos ciekawego, to zupgradeuje - wole sobie ostroznie dawkowac stres ;)
Jesteś the beściak !!!Cytat:
Zamieszczone przez birez
heh