-
Z tego, co widziałem na jego stronie, jest Warsztat o portretach. Aktualne?
Mnie, akurat, w jegoprzypadku nie interesują modelki....w innych przypadkach tak, ale tutaj raczej nie, bo wiem, ze beda takie, jak ma na swoich zdjeciach i wybieraniu modelek gosc poswieca ogrom czasu.
Mnie interesuje jak duza jest grupa i czego konkretnie mozna sie nauczyc....na warsztacie o portretach.
-
Portret był planowany podczas dogadywania szczegółów z Andreyem jeszcze w 2009 roku. od tego czasu wiele na warsztatowym rynku sie zmieniło a nie chcemy powielać tego co już jest i robią inni z lepszym bąż gorszym skutkiem. Osobiście uważam że mamy w kraju kilku fachowców od portretu i mam nadzieję że wkrótce zaproponujemy "portretową" edycję.
Co do pytań odnośnie warsztatów Andreya. Na "mleko" powstaje lista wstępnych rezerwacji na edycję jesienną lub wiosenną / jesiennej nie jesteśmy pewni ale robimy co możemy. poprostu brak wolnych terminów u Andreya/ Jeśłi ktoś jest zainteresowany proszę o info. zostało 5 miejsc.
-
Wtedy trzeba zmienic info na tej stronie - tutaj widnieje portret:
http://razooma.net/master/
-
pewnie podczas uaktualniana swoich terminów warsztatów na jesień Andrey to zmieni. tak czy inaczej 12-13 na pewno "fotografia kreatywna. Uczestnicy wkrótce otrzymają na mail storyboard sesji z dnia 12 czerwca. szkiców na "mleko" nie robimy bo tu raczej wszystko jest oczywiste.
-
Wyszedł nowy nr wydawnictwa Izdato, http://www.razooma.net/magazine/
Zapraszam do pobrania.
reportaz z teatralnych sesji oraz w dziale postprocess bardzo ciekawy artykuł o sposobie obróbki włosów. Poki co gazeta po rosyjsku ale staramy sie aby przygotować tłumaczenie dla uczestników warsztatów wiec niewykluczone że izdato bedzie sie od czerwca ukazywać dla "warsztatowców" ;p) także po polsku.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps. eh nie mozna edytować.
Jak zwykle jest także backstage jednej z warsztatowych sesji. Z oczywistych względów bardzo ogólnikowy ale efekt zdjęciowy pokazany. UWAGA. zawiera nagość. ;p)
-
Informacyjnie bo może ktoś bedzie zainteresowany
1-10 lipca warsztaty Andreya Razoomovskiego na wyspie Bali. Błyskanie w plenerze oraz fotografia sportowa. w tym fotografowanie mistrzostw Rosji w surfingu na plaży Kuta Beach. Koszt warsztatów i akredytacji na zawody to ok 800 $$. do ceny należy doliczyć koszty przelotów i pobytu.
Rozumiem że oferta niszowa ale może są entuzjaści podróży,surfingu i fotografii. Ze względu na program warsztatowy oferta dla osób znających jęz. rosyjski.
Szczególy i kontakt na http://www.razooma.net/news/973/
-
Zostalo ostatnie miejsce na fotografie kreatywną 12-13 czerwca.
-
Jesłi ktoś nie otrzymał zaproszenia do grupy warsztatowej na facebooku to prosze o kontakt. tam aktualne informacje organizacyjne, miejsca spotkań, szczegółu techniczne i możliwości noclegów w Warszawie oraz info kiedy , gdzie i o której należy być.;p))
Przypominam. grupa "Mleko "startuje już 9 czerwca o godz 9 w naszym studio na ul. Żeromskiego 44/50,
-
warsztaty
I jak z jesienną edycją? Odbędzie się?
-
Niestety. brak wolnych terminów u Andreya. II edycja odbędzie się na wiosnę 2011