Z tego co pokazałeś to cała seria ,,poduszkowa,, jest najlepsza,48 również przyzwoite foto.
Wersja do druku
Z tego co pokazałeś to cała seria ,,poduszkowa,, jest najlepsza,48 również przyzwoite foto.
Co do 10, zgadzam się, jest beznadziejna, ale niestety nie jestem w stanie usunąć.
Cieszę się że choć niektóre zdjęcia się podobają.
Pokaże więc swoje pierwsze podejście do ślubu, ale proszę o wyrozumiałość, była to autosesja, więc trochę ciężko się było skupić na pozowaniu i robieniu zdjęć;)
Równocześnie obiecuję że to koniec zdjęć z szuflady i będę wrzucał tylko nowsze (jak dla mnie fajniejsze) zdjęcia.
Zapraszam!
S1.
S2
]
S3
S4
S5
S6
S7
S8
S1 - to jest to! Ja chcę w góry z modelką!
Piekna Panna Mloda, wiecej! :D
nie modelka a już moja żona;)
ale zapraszam w góry, te zdjęcia robione u mnie, tj Beskid sądecki.
A jak rzeczywiście się podobają, to daję trochę więcej;] wskazówki mile widziane, bo jak mówiłem to moja pierwsza taka sesja w życiu na której też musiałem być na zdjęciach;/
no to dalej...
S9
S10
S11
S12
S13
S14
S15
S16
S17
Czyli co, ze statywu?
W ostatnich wrzutach suknia imo za ciemna i za bardzo odstająca od bieli.
S17 chyba trochę za dużo recovery, no i winieta przyciemniająca przepalony tren...
Piękna, masz farta :D
akurat w ostatnim przepalona nie była, ale rzeczywiście ta winieta powaliła trochę, popracuje nad tym.
Zdjęcia albo ze statywu, albo korzystanie z młodszej siostry (średnio mającej pojecie o co chodzi) jako spustu migawki tudzież część robiona własnoręcznie.
i pewnie że piękna, w końcu ta jedyna;)
to na koniec setu moje ulubione z tej sesji:
S18
b. ładne foty!
hehe, to S3 to tak specjalnie, mam też z nogami ale ta wersja jest śmieszniejsza, plus z cienia batman wyszedł;]
fajnie że się podobają, pokażę więc kilka z nowszych, mam nadzieję że spodoba się Wam taki klimat:
56.
57.
58.
59.
bardzo fajne foty... sporo ma to coś co przyciąga :) byle tak dalej