20. chyba by wyglądała lepiej bez piłki
Na 24. ten po prawej jest głuchy, czy jak? :)
Wersja do druku
20. chyba by wyglądała lepiej bez piłki
Na 24. ten po prawej jest głuchy, czy jak? :)
Czacha- jesteś operatorem kamery. Odpowiedz sobie na pytanie czy jak prze kosisz kadr o 45 stopni to czy film da się oglądać? Podobnie jest ze zdjęciami. Jedno w tłoku ujdzie. Ale jak je oglądasz w serii to po chwili zaczniesz się czuć jak byś leciał samolotem z nawalonym kierowcą, który pochyla maszynę ze skrzydła na skrzydło. Bez aviomarinu się nie da. Kombinujesz dobrze bo przy pomocy linii dzielisz obraz na trójkąty przez co zdjęcia stają się bardziej dynamiczne. Tylko z wykonaniem trochę gorzej. Jeśli można o takiej serii wyrażać się ogólnie. Oddzielnie 19, 24, 25 i 26 bronią się. Fajna ta czarna koszulka...
Sam nie wiem dlaczego az tyle skoniakow... albo to przez wiatr, albo tak mi bardziej pasowalo robiac fotki, a wszystko przez te barierki, lawki i porecze ;) Ale tez to zauwazylem przegladajac foty po zgraniu karty - za duzo pochylych zdjec ..
Jak chcesz namiary na sklep z tymi koszulkami to smialo na priw ;)
Czacha, nie słuchaj. Skosy są git. Dużo dynamiki wprowadziłeś, bardzo dobrze to robi i jest naprawdę energetycznie. Fotograficznie jest bardzo fajnie. Nad obróbką bym się jeszcze zastanowił - jak dla mnie trochę za mało te koszulki wyskakują na pierwszy plan (zwłaszcza BW). Przy czarnej koszulce nieco pojechałeś z pędzlem za szeroko i widać ;)
Pierwsze co mam w planach to monitor do obrobki, bo na tym laptopie Lenovo jest masakra jakas ;)
to polecam nec'a 2690 WUXi - podam ci wskazówkę jak go sprzętowo skalibrować gdybyś chciał.
odezwe sie po zakupie :)
Eizo FTW! :P