fajna sprawa E1.. mialem z 10D.. teraz mam do 3ki :mrgreen: .. tylko sie przybrac do zakupu gripa nie moge ;)
Wersja do druku
fajna sprawa E1.. mialem z 10D.. teraz mam do 3ki :mrgreen: .. tylko sie przybrac do zakupu gripa nie moge ;)
a co do gripa do 350D, to jedno jest pewne, ze stanieje gdy przestana ten aparat produkowac :D
obdzwoniłem dziś wszystkie punkty fotojokera w Krakowie nigdzie nie ma:)
Ja wiem ze 400 - ale pytam kiedy STANIEJĄ :D
hehe mysle tu o kwocie rzędu 200zl ;)
hehe na to nie licz... od 200 zaczynają sie cenny na allegro gripów do 300D... wiec do 350 narazie na bank nie zejdą nizej :PCytat:
Zamieszczone przez ripek
W FotoJokerze grip do 350-tki kosztuje 379 pln.
dokładnie, i to już od jakiegoś czasu :shock:Cytat:
Zamieszczone przez marekbp
na allegro bywają już po 345-355 + przesyłka.
allegro nie placi czynszu :P
płaci, płaci, to jest gigantyczna firma (z poznania oczywiście ;-))Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
ale jej klienci - róznie to bywa.
natomiast nie o to mi lot(t)o.
jeżeli na allegro jest coś za 345,- + ~15,- przesyłka = ~360,-
a w sklepie obok to kosztuje 379,-
to ja - przy takiej różnicy - wybieram sklep obok, w którym mogę obmacać towar, wypróbować, jakby co to podziękować albo poprosić o inną sztukę, i jak kupię, to mam to "w ręku od ręki" i towar i fakturę i wszystko sprawdzone. a tak bym musiał czekać na przesyłkę, ryzykować przelewy, zwroty, poprawki w dokumentach... nie, nie. nie za 20,- :mrgreen:
Grip do 350D i tak staniał. Niedawno chodził po 550-600PLN. Nawet na allegro zostały jeszcze aukcje ze starymi cenami. Nie wiem na co sprzedający liczą, skoro w aukcji obok, czy nawet w sklepach (i to nie tylko FJ) kosztują one poniżej 400PLN.