Jeśli mozna sie czepić to.... 56 jakoś sie wybija na minus. Wygląda na w miarę mocno poruszone. Pozdr
Wersja do druku
Jeśli mozna sie czepić to.... 56 jakoś sie wybija na minus. Wygląda na w miarę mocno poruszone. Pozdr
Racja. przeoczyłem, błąd przy konwersji na B&W, wygląda jak poruszone :oops:
62
Świetnie złapane emocje. Te zdjęcia żyją!;)
dzięki w imieniu zdjęć! obym nie musiał przez to z nimi wędrować na forum "filmowe" ;-)
Dzień kobiet
62 ;-)
myślę, że dwa ostatnie zdjęcia lepiej wyglądałyby w kolorze.
myślę, że przy pierwszym zdjęciu możesz mieć rację ;-) jednak oba wrzuciłem żartobliwie, stąd nie poświęciłem temu specjalnej uwagi.
Żeby porównać, jeszcze raz to samo w kolorze
W nielicznych wypadkach zostawiam kolor na street`owych zdjęciach, gdy pomaga oddać klimat,
63
albo gdy kolor ułatwia z bałaganu wyłowić treść ;-)
64
Dobry jestes nie pierdzielisz sie - czujne oko i to cos. Szkoda ze z szuflady wrzuć cos na bierzaco co pozwoli ocenic refleks na dzien dzisiejszy. Same zdjecia podobaja mi sie bardzo
Maciej
że niby Rambo z Canonem? ;-) i mam zrobić okresowe testy sprawności?! ;-) teraz akurat siedzę na łonie tzw natury, więc mam z tym problem - chyba że ustrzelę jakiegoś jelenia na puszczańskim dukcie. Rambo to raczej nie mój styl.
Pytanie jeszcze, co nazwać szufladą? zdjęcia z przed tygodnia? miesiąca? staram się łączyć zdjęcia tematycznie, dlatego czasem starsze mieszają się z nowymi
65
66
67
68
69
69!!!!
A ja napislem ze Rambo ? Jelen w street puszczanskim bylby ok :) . NIe mam nic przeciwko szufladzie sam mam w niej pare osobliwosci zebrane do kupy tworza cos wiecej niz jeden pstryk. Miara streetera jest wg mnie jednak tu i teraz w danej chwili dzis wczoraj ale to moje zdanie. NIe zmienia to faktu ze zdjecia rewelacyjne a seria sezamkowa jest swietna.
Macio