Nie powiem Ci co trzeba zrobić w PS-ie, bo nie jestem mistrzem PS-a. Być może na etapie fotografowania filtr połówkowy, albo doświetlić to, co jest w cieniu. Lepiej zrobić "dobre" zdjęcie, niż potem próbować je "ratować" w PS :)
Wersja do druku
Nie powiem Ci co trzeba zrobić w PS-ie, bo nie jestem mistrzem PS-a. Być może na etapie fotografowania filtr połówkowy, albo doświetlić to, co jest w cieniu. Lepiej zrobić "dobre" zdjęcie, niż potem próbować je "ratować" w PS :)
Po krotkiej przerwie w przebywaniu na CB...
Nie oznacza to , że nie szlifowalem swojej wiedzy . Na stan z wielkim hukiem wjechały dwie ciekawe pozycje Scottiego K.
No ładuje foto i zobaczymy jakie będą opinie. ^^
Ni ma obrazka.
A własnie chciałem wyprobować tak zachwalaną stronke do uploadu fotek ImageVenue.com jak widać nie jest taka super ... A zapewniano ze lepsza od ImageShack ;p
12.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jednak ImageShack wogole na ten moment nie dziala wiec , ciekawe czy tym razem z tego samego serwisu linka łyknie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12.
O rany. Jak z wosku.
Jak miała wyglądać sztucznie to tak.
szczerze to Klaudi niewiele brakuje do takiej cery . Tylko troszke, doslownie odrobinke zostala z PSuta ;)
Jeżeli Klaudia to żywa osoba to nie wierzę.
Zdecydowanie za dużo blura. Skoro dziewczyna m piękną cerę to chyba warto to pokazać? :)
A podpis... niezbyt estetyczny niestety.