A mnie się podoba ta pierwsza "uduchowiona" koleżanka :-D
Wersja do druku
A mnie się podoba ta pierwsza "uduchowiona" koleżanka :-D
Maxdanish, specjalnie dla Ciebie :) - Ewa raz jeszcze:
Będę jednak bronić miękkości tych fotek - nie podobają mi się po wyostrzebniu i już.
Wszystkie są ładne :) Na następne spotkanie regionalne przyjadę wcześniej i odpowiednio je rozmieszczę w sali :) (brzydsze pod oknem, ładniejsze pod ścianą ;) )Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
A kto zajmie środek placu. :?:Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Noooooooo!!!!!! :):):):)
Na tym zdjęciu zupełnie inaczej się Ewa prezentuje 8-)
Uśmiechnięta taka i kadr ładniejszy
Od razu lepiej
Dziękuję bardzo
Chyba się zarumieniłem...
Środek?Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Pewnie faceci...;)
EDIT: Sorki nie doczytałem, same koleżanki tam były... raj na ziemi ;)
Ano same koleżanki, w bardzo sfeminizowanym zawodzie pracuję :(Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Pośrodku będę ja i aparat!!!!!!
Miałam jeszcze auto pokazać ale mogę tylko 5 fotek dziennie wrzucać więc jutro. O ile się nie rozmyślę :)
Z tej Sigmy naprawdę może więcej wycisnąć i to BEZ WYOSTRZANIA ;) ( a ja mam wer. bez DG !! )Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Ale oczywiście rozumiem, pomieszczenie ; światło zastane ... itd...
No proszę w tym przypadku nawet nie potrzeba wyostrzania, propomuję je na B&W deczko rozjaśnić i skontrastować. No i bez żadnych zabiegów ze skórą ;) a będzie ekstra !!Cytat:
Zamieszczone przez Reno
P.s. A będzie "modelka nr 2" specjalnie dla mnie :?: 8) :mrgreen:
Moris, koleżanki by mnie ZABIŁY gdyby któraś wyszła na zdjęciu aż tak ostro jak ten pan :)Cytat:
Zamieszczone przez Moris
Pomyślimy, pomyślimy ... a tak naprawdę to mogę tylko 5 zdjęć dziennie wrzucać na photothing :)Cytat:
Zamieszczone przez Moris
Moris Przy jakiej ogniskowej i na jakim f to zdjęcie zrobiłeś ? Bo jesli było bez wyostrzania to jestem w szoku, pozytywnym oczywiście.
Reno kurcze to jak tak to ja poproszę o wiecej zdjęć Pani nr 1 jesli mozna oczywiście ;)