Muflon jesli bedziesz mial racje i to bedzie wielki rynkowy sukces, to posle Ci do Genewy Gorzka Zoladkowa :) jesli jednak ja bede mial racje licze na absintha :mrgreen:
Wersja do druku
Muflon jesli bedziesz mial racje i to bedzie wielki rynkowy sukces, to posle Ci do Genewy Gorzka Zoladkowa :) jesli jednak ja bede mial racje licze na absintha :mrgreen:
cena uzdrowi popyt a za np. 1500 to kazdy se na to cos bedzie mogl pozwolic a od przybytku glowa nie boli . Panowie niezachowujcie sie jak panienki nie nam sie martwic czy warto czy niewarto kupic amatorski model , szcegolnie wy ktorzy preferujecie modele zaawansowane - jestescie hepi to tak trzymac , dla wszystkich jest cos co go ucieszy i chyba to jest najwazniejsze ze canon trafia do wszystkich
z mala poprawka Krakers 880 euro to nie 1500 zl...
Jestem w trakcie wyszywania napisu canon na czapce uszatce ,,syberyjce,,:) , o waciaku niewspomne:)
pozdrow ode mnie Jakuba Wędrowycza :)
jesli to do mnie to chyba go nieznamCytat:
Zamieszczone przez thorin
poczytaj Andrzeja Pilipiuka to pokochasz Wędrowycza, jego waciak gumofilce i rzadkie wlosy przeczesywane skorka od boczku :)Cytat:
Zamieszczone przez Krakers
AAAA no spoko zajarzylem:)Cytat:
daj linka to se poczytam :)Cytat:
Tak patrzę sobie na ten Digital Wonder, liczę te ojro i wychodzi mi na to, że to chyba jest literówka i im chodzi o 350d z przypadkowo dopisanym jednym zerem... :roll: