jezu... to jakas plaga.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
przeciez to powinno byc karalne!!! a wy nie dosc ze po wolnosci chodzicie, to jeszcze wszedzie sie ujawniacie :D
Wersja do druku
jezu... to jakas plaga.Cytat:
przeciez to powinno byc karalne!!! a wy nie dosc ze po wolnosci chodzicie, to jeszcze wszedzie sie ujawniacie :D
mysle, ze na dobrych formach to normalne, ze fajnych ludzi mozna spotkac :) na forum dresiarskim nas nie ma...Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
no to niezły mam wybór - albo fizycy, albo dresiarze. Musze się z tym przespać :lol: :mrgreen:Cytat:
dla mnie fotografia cyfrowa nieodlacznie wiaze sie z obrobka programami graficznymi, jezeli moge sprawic ze cos bedzie wygladac lepiej a ludzie beda sie na to chwytac to czemu nie mam z tego korzystac? mam dodatkowy fach w reku wiec korzystam z tego, oczywiscie jakis umiar w podrasowywaniu trzeba trzymac. reasumuja osoby nie potrafiace obslugiwac programow graficznych najbardziej na nie psiocza...
zawsze podoba mi sie takie uproszczone podsumowanie... wszyscy ktorym sie nie podoba Pamela sa pedalami. brawo!Cytat:
Zamieszczone przez c42
a moze odwrotnie: ci co wiedza jak tanie sa te sztuczki, wola ich unikac?
Sorry, ale wydaje mi się, że nie masz racji. Osoby, które poznały możliwości edytorów graficznych, starają się nie przesadzać w "psuciu" zdjęć nadmiernym wykorzystaniem wszelakich, dostępnych efektów. Sama korzystam z trzech edytorów - w zależności od potrzeb - i zauważam, że z dnia na dzień coraz mniej "bajerów" wykorzystuję. Nie chodzi to, że ich nie znam. Po prostu wystarczy zwykła świadomość, że ten i ten gadżet ulepszy mi jeden element, ale zepsuje drugi - ot, co. Ja nie "psioczę" na programy graficzne, ale uważam, że dobrego fotografa (nie fotografika, czy grafika) poznać można po tym, iż umie "pstryknać" doskonałe zdjęcia, a nie, że doskonali je dopiero na monitorze kompa. Nie twierdzę, że wszystkie foty powinny być "surowe", ale nie powinno się przesadzać z efekciarstwem. Ale to oczywiście moje, amatorsko - babskie, zdanie na ten temat. ;)Cytat:
Zamieszczone przez c42
..a wszystkie blondynki z biustem 4 to k...wy...Cytat:
Zamieszczone przez c42
bo kazdy pijak to zlodziej! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
...a jak pijak to Polak, a jak Polak, to złodziej.... :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem, pracuje :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek