Nie zrozum mnie źle, ale jakby klient mi zaczął taką wyliczankę, to bym go od razu wysłał na drzewo. I pewnie nie tylko ja.
Wersja do druku
Nie zrozum mnie źle, ale jakby klient mi zaczął taką wyliczankę, to bym go od razu wysłał na drzewo. I pewnie nie tylko ja.
I jeszcze psami poszczuł.
Czy ja aktualnie jestem twoim klientem? Nie. Jestem forumowiczem. Do zdjęć siebie będę miał raczej inne podejście, trochę bardziej pobłażliwe pewnie.
Jak wynika z moich obserwacji to od tego najważniejszego dnia w życiu większość facetów ma niewiele do powiedzenia. Tak, że może nie będzie tak źle. :-D
micles nie ma to jak szablonowa - "podręcznikowa" fotografia.... :roll:
A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda :roll: , nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...
Podsumowując, by nie było niedomówień (bo może ja źle odbieram intencje...) - jeśli wrzucasz pojedyncze zdjęcia, to bez dwuznacznych "to zapowiedź" "to zajawka" . Albo najlepiej wrzucaj od razu całe reportaże (kilka-kilkanaście wybranych naj zdjęć) żeby było wiadomo że ten wątek to Twoja Galeria a nie 'naciągacz żeby obejrzeć więcej zdjęć to trzeba odwiedzić stronę domową co wypozycjonuje ją ładnie w googlu dzięki temu forum' :roll: , bez 'zajawek' .
Wyciągam Twoje dwa ostatnie zdjęcia. Oba podobnej wielkości (za duże) i z podobnym komentarzem "zajawka" lub "zapowiedź" . Z jednej strony to dużo albo mało - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Argument daty mnie nie przekonuje - liczy się intencja zamieszczenia obu zdjęć, która wg mojego odbioru jest niezbyt ciekawa...
Proponuję EOT i byś zastosował mój ostatni akapit z poprzedniego postu, jeśli chcesz by ten wątek był uznany za Twoją Galerię a nie coś innego... Z góry dziękuję.
Ale o co takie wielkie halo no. Będzie ktoś chciał zobaczyć więcej, to sobie wejdzie. Nie będzie chciał, to nie wejdzie. Przymusu nie ma, sztuczek typu [url ] zagnieżdżony w [img ] nie ma.