jakos mi nie leza.
Wersja do druku
jakos mi nie leza.
trudno ;)
następne trzy:
17.
18.
19.
17-kadr katastrofa ...no gdzie tu mamu mocny punkt tak zwany hmmm na nie
18-obróbka hmmm nie nie nie lewy policzek co tam jest grane no chyba że to mój monitor
19-si si si no może kontrast dodał bym dwa do przodu ale to kwestija gustu ,,,,.....
1- tak
2- tak
3 -nie
Ile Ty juz urzedujesz w fotografii?
dwa ostatnie mi się podobają:) nie oceniam od strony czy mocny punkt czy co, po prostu przyjemnie mi się na nie patrzy:)
18 i 19 całkiem fajne, tylko ten sweterek... ;-)
Na 17 IHMO blenda za bardzo od dołu - pojawia się efekt wampirka (cienie w górę, patrz pod oczami, górna krawędź ust). Sam z tym u siebie walczę...
po pierwsze, abstrahując od ostatnich dwoch serii, to uwazam ze zrobilas duzy krok, albo nawet dwa w porownaniu z tym co prezentowalas kiedys. a to mimo wszystko wielu sie nie udaje nawet z uplywem czasu i doswiadczenia. moim zdaniem WIDAC, ze sie rozwijasz i robisz prace coraz lepsze, a jesli nie lepsze to bogatsze.
i wlasnie po drugie teraz, uwazam ze ostanie dwie serie sa nie tyle lepszymi technicznie foto, ile bogatszymi. widac, ze wkraczasz na nowy teren i ze jest co poprawiac w tych fotach, ale widac, ze sie rozwijasz. imho w dobrym kierunku.
gdybym mial wybierac to 19 i 16. i to pomimo malych cieni a twarzy, i innych niedoskonalosci.
Czy można coś dodać do tego co napisał Spoon? Może tylko to, że spośród wszystkich rodzajów fotografii, które uprawiasz, portret jest Twoją najmocniejszą stroną.
Tak jak kolega wyżej napisał zdecydowanie 16 i 19 :D
dzięki ;) w portrecie tez się najlepiej czuje,k choć reporterka koncertowa też jest bardzo przeze mnie lubiana - reporterka sportowa to brak doświadczenia
jestem absolutnie świadoma tych błędów technicznych, ale.. kto ich nie popełnia? al wolę teraz popracować nad samym tematem, zawartością zdjęć...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha - a zdjęcia lustrzanką ( cZyli na serio) robię od kwietnia 08 czyli ciut ponad rok ;)