Wiec??? Jade jutro na gielde co mam kupic??? Moze podajcie mi kilka propozycji...
Wersja do druku
Wiec??? Jade jutro na gielde co mam kupic??? Moze podajcie mi kilka propozycji...
Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
bylo w innym watku Rad-fota, tutaj tego nie wytluscil... sorka za komplikacje... swoja droga Arkan jak zwykle ma fachowa rade, lepszej jakosci jak stalki nie znajdziesz, a za 1000zl jedna lub dwie jasne stalki kupisz...
ATX-PRO II 2,6-2,8/28-70 daje z matryca przyzwoite fotki .Na pewno lepsze niz kit.Przy pełnej dziurze to i owszem,ale ktory przy pelnej dziurze dale rewelacyjne obrazy?
Od f.4 lepiej o od f 5,6 juz calkiem nieźle.Znajomi uzywaja.Sam testowalem 350d z tym obiektywem. Stalka 50/1,8 tylko trochę lepsza.Zreszta wszystkie szkla z analoga chodza z matryca Canona tak sobie.Acha,zupełnie przypadkiem mam Tokine w pięknym stanie do sprzedania.
Arkan, a co powiesz na tę moją przykładową fotkę z 24-70L przy f/2.8?Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
http://www.republika.pl/p13ka/Img_2649.jpg
A trafiłeś na dobry egzemplarz za pierwszym razem ??;-) Pytam bo znajomy ma wracac z USA ale jeśli to loteria jak twierdzi Arkan to nie wiem czy chce ryzykować ....:-)Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Tak, za pierwszym razem...kupiłem go od jednego z forumowiczów.Cytat:
Zamieszczone przez asknet
Nie szukałem specjalnie 24-70L bo 28-70L, który miałem, był bardzo dobry.
Ot, można powiedzieć, zbieg okoliczności :smile:
ha to miałeś idealny układ bo zapewne mogłeś wcześniej przetestować ... no nic idę rzucić monetą :-)Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Ty masz chyba wymagania jakieś wyostrzone. Żeby trafić na kiepską elkę trzeba mieć niezłego pecha. A trzy pod rząd...? Czy może kupowałeś na szrocie?Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
a może te same ??;-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
dochodze do wniosku ze strach kupować ....zdalnie :-)
p13ka-ostro, ale kolorki plastikowe bardzo.
cześc.ch.