Witaj
9,1 to je to wow , gratulacje podoba się bardzo
Pozdrawiam Darek
Wersja do druku
Witaj
9,1 to je to wow , gratulacje podoba się bardzo
Pozdrawiam Darek
świetne foty. Jestem pod wrażeniem
tak od strony technicznej zapytam. Zdjęcie 9.1 - śledzisz obiekt przy autofocusie na servo?
Dawno mnie tu nie było :)
Grand Prix Polski - Bydgoszcz 17.10.2009
Dla rozkręcenia tematu, bo milczycie.. :) Żużel na pustyni - zachód słońca. Trochę inaczej, a co mi tam.
G1 Tai Woffinden (GB), z tyłu Darcy Ward (AUS) i Nicolai Klindt (DK)
G2 Jurica Pavlic (HR)
G3 Lewis Bridger (GB)
G4 I na koniec standardowe, typowo żużlowe ujęcie - znów Jurica Pavlic (HR)
Super , tylko to światło i kolorystyka szczególnie na ostatnich.
Moze zmiana pomiaru światła by pomogła , sam focilem ostatnio o wschodzie słońca w górach na jednym os`ie i tez miałem huśtawkę ustawien.
Kazda minuta inne warunki nie zawsze lepsze a focic trza.
pozdrawiam Darek
G1 - rewelacja :)
reszta jest OK - tyci mi światło nie pasuje w 2,3,4 - ale to tylko moja skromna opinia niedoświadczonego fotografa :)
Wrzuciłam z ciekawości :) a to dlatego, że właśnie przez to dziwne światło różnią się od innych, dlatego chciałam poznać waszą opinie.
Rzeczywiście warunki.. dziwne. Ale raz na jakiś czas fajnie na takie trafić.
Dzygit - mógłbyś wrzucić próbkę fot z podobnych warunków które zrobiłeś?
pozdrawiam! :)
ale tylko na twoja odpowiedzialność.:twisted:
Wrzucam je tu jak nie to podlinkuje bo dziwnie się czuje włażąc z buciorami do twojego wątku :)
wiec 200mm na 2,8 + polar -i bylem pozytywnie zaskoczony.
Pozdrawiam Darek
G1!!!!
Wg mnie faworyt z dotychczasowych!
Genialne światło, ostrość, głębia, moment. Podoba mi się głęboka kontra zawodnika w tle po prawej. Ładna obróbka :)
G2. Jurica Pavlic, też bardzo dobry strzał! Żużel sypiący z prawej daje dużo charakteru fotce. Obróbka, światło, głębia i cała reszta jak w G1 :)
Do zobaczenia na Olimpku niebawem :)
Dzygit-Dublin: Twoje foty nie sa robione w takich warunkach jak koleżanki. Ona stała na stadionie gdzie dookoła jest wysoko zabudowane, mniej światła dobiega do światłomierza, bo może np. stała w cieniu - ty stałeś na otwartym terenie, gdzie światło miałeś równomierne.
Foty świetne zwłaszcza seria G
To swiatło......
G1, G2 bajka.... :D