Tez bardzo spoko, ale reka mamy zbedna. Kupcie sobie taka gabke do kapieli profilowana pod dziecko to gorsze w marketach kosztuje, a mlody moze lezec bez pomocy rodzica.
Wersja do druku
Tez bardzo spoko, ale reka mamy zbedna. Kupcie sobie taka gabke do kapieli profilowana pod dziecko to gorsze w marketach kosztuje, a mlody moze lezec bez pomocy rodzica.
Hmm... w tym przypadku, ręka jest jakby "łącznikiem" między synkiem, a mamą na tym zdjęciu i wydaje mi się, że niekoniecznie bez ręki było by lepiej. Po części dzięki niej widać, że dziecko reaguje na rodzica, a nie na lampę, bądź inne przyciągacz uwagi. Takie jest moje zdanie :)
nr. 3, 4, i 5 sa fajne.
Jednak nie rezygnuj calkowicie z koloru,
do dzieci pasuja cieple soczyste kolory
ostatnia fotka tez swietna, czy mi sie wydaje czy wspominales ze focisz 350d? Jesli tak to efekty sa naprawde imponujace. Mam jeszcze pytanko odnosnie obrobki: GIMP czy PS? Pozdrowienia dla rodzinki
Wszystkie robione 350d plus 50 1,4. Aparat ma swoje wady, ale jest też od robienia zdjęć a nie narzekania na niego. Pomijając AF, który najbardziej mi momentami doskwiera i wizjer mini (miałem pożyczony 40d przez tydzień - więc już wiem jak może być lepiej) to da się walczyć:)
Ja właściwie wszystko obrabiam w LR. w Psie tylko wyostrzanie i zmiane rozmiarów. Generalnie obróbki jakoś szczególnie nie stosuję, tyle by moje oko w miarę cieszyło.
Kolejnych kilka zdjęć moich dzieciaków - tym razem na prośbę w kolorze
24
25
Pozdrawiam i czekam oczywiście na krytykę, uwagi...
24 Czarne oczy, piekne oczy :) Nie no mina o oczy bomba.
25 Spoko, choc nie do konca rozumiem tutaj gre GO, BTW Moj mlody ma takie same pajace :)
HEj. Co do uwag to GO miało nieco wskazywać, kto puki co "rządzi" w tym rodzeństwie:)
Kolejna seria jeszcze świeża...
26.
27.
28.
29.
to na razie tyle.
Pozdrawiam
Z pierwszych dwoch zdecydowanie 2. Z reszta z drugich dwoch rowniez 2, fajny rodzenstwowy kadr :)
27 - super :)
A dzieciaki po prostu boskie :)