ile zdjęć zrobiłeś?Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wersja do druku
ile zdjęć zrobiłeś?Cytat:
Zamieszczone przez thorin
cos kolo 80 sztuk, jasne ugadam sie z bratem i jutro dam jakies wieksze sample
Gratulacje, przezyles ;) Zdjecia: w pierwszym jest IMHO za ciasny kadr, drugie jest ok. Czekam na kolejne.
Napocilem sie ciagnac za soba statyw ktory notabene i tak nie byl potrzebny, ale wiadomo ze najbardziej przydatny jest ten sprze ktorego nie mamy przy sobie :) dzis wieczorem postaram sie cos jeszcze wstawic
jesli chodzi o jakosc to tragedia jakas :-(
pfff czego sie spodziewasz te pliki maja po 39 kb bo inaczej bym ich tu nie dal rady wrzucic, smieszne te ograniczenia na forum... toiz to foruym foto! moze jakies inne uwagi ? :P
poczekajmy aż wstawi jakiegoś większego jpgegaCytat:
Zamieszczone przez dfilip
to nie zadne croppy, wszystko bez krojenia w oryginale tylko zmniejszone i niektore delikatnie odszumione, ciasne kadry bo takie lubie :P :mrgreen:
#1 fajne, dobrze swiatlo rozswietla wlosy i kontur glowy z tylu, bardzo szkoda dloni
#2 zupelnie nieprzemawia do mnie
#3 inny kadr, mniej centralny bym proponowal (bez tego swiatla z prawej)
#4 na nie
#5 mi sie najbardziej podoba. gratuluje!
wszystkie sa jakies mydlane, gdzie jakosc ,,oslawionego'' tamrona? ;)
wydaje mi sie ze jakosc tamrona widac dobrze na 1 fotce, na tej malej moze niezbyt, ale w 3k x 2k juz bardziej, a poza tym no nie spodziewajmy sie cudow, przy f:2,8 i tamron nie podola, brak serwo w trabancie utrudnial prace bo Monika skakala po scenie jak diablica (jej ruch sceniczny mozna uznac za glowna przyczyne mydlanych fotek, rzeklbym ze byly misfocused, nastepnym razem wybiore za modeli scenicznych muzykow filharmonii :), stad mnostwo fotek musialem odrzucic, co do reszty fotek, dzieki za krytyke fakt 4 wrzucona tylko dla pokazania jaka z niej aktorka poza tym ze wokalistka :)