Dobry pomysł! W środę na Kolumba możemy obgadać szczegóły. Chętnie bym się pisał :) Skylines obiecywał modelki, może tym razem się nie wywinie. ;-)
Mam też kilka tel. do chętnych z MM.
Wersja do druku
Wnętrza są rzeczywiście ciekawe tyle, że światło w środku paskudne. Właściwie to go wcale nie ma w tych najciekawszych miejscach. Żeby wejśc wystarczy się zgłosić (pewnie zostawić swoje dane) w budynku III tak, żeby ochrona nie miała wątpliwości.
Dobrze by było zabrać ze sobą kilka lamp. Te co tam były to chyba pożyczone ze studia 535. Mogą być błyskowe - coś się wymyśli do wyzwalania :-)
EDIT: Statyw też potrzebny. To co poniżej to wszystko "z ręki".
Jakby nie było możliwości podłączenia do prądu to od biedy możnaby posiłkować się kilkoma SpeedLightami na statywach z parasolkami plus blendy.
Janusz - po Twoich zdjęciach chce mi się tam iść coraz bardziej, niestety w niedzielę byłem poza Szczecinem :-(
Witam wszystkich,
Jako zupełnie nowa plenerowiczka i gość forum chciałam napisać, że z przyjemnością zajrzę na kolejny plener Migawki. Świetna inicjatywa i myślę, że sporo można się nauczyć.
Ponieważ nie mam w zasadzie doświadczenia z fotografowaniem poza wiedzą zdobytą samodzielnie to tym bardziej zawitam i na forum i na plener jeszcze nie jeden raz. Tym bardziej, że focenie bardzo mnie wciągnęło. Uczymy się w końcu przez praktykę :)
pozdrawiam wszystkich, Dominika :)
Nie mów że zagoniliście modelkę na balkonik ? :) W sumie sam o tym myślałem, ale zważywszy na temperaturę i ilość fotografujących zrezygnowałem z tego pomysłu.
na balkonik nie :)
Faktycznie, super miejsce - wiele pięknych detali, trzeba się będzie znów tam wybrać, pozdrawiam :)
I wykopałem fotkę modelki :D Yey :D
i to nie jednej :)
Też coś dodam żeby nie było :-P