Tatanka74
masz oko,fajne zdjecia,a na tym 12 to skąd wytrzasnełaś takiego "prawdziwka " z takim archaicznym klamotem. :-D
Wersja do druku
Tatanka74
masz oko,fajne zdjecia,a na tym 12 to skąd wytrzasnełaś takiego "prawdziwka " z takim archaicznym klamotem. :-D
A to specjalnie dla Ciebie, takie ładne kolory wyszły :-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kolejne fotki:
- DRZWICZKI REWIZYJNE
- ZNOWU SCHODY, SCHODY, SCHODY
- A NA KOŃCU - WSPOMNIENIE FABRYKANTA
- ALBO - SCHODKI, SCHODKI, SCHODKI
- W KATEDRZE
- SIĘ KRĘCI
- FALBANEK
- ZNAKI CZASU
- KOŁO STEROWE
- SAMOSIEJKA
- ZAWOREK MINI
ale sie rozkręciłaś na całego :-D,druga odsłona też fajna ale pierwsza imo lepsza,poziom ustawiłaś wysoki,chyba nic nie wkleje swojego żeby się nie nabijali. :-D
Witam.
Po raz pierwszy byłem na takiej imprezie fotograficznej - plenerze. Ze zdumieniem i podziwem patrzyłem na SETKI fotoamatorów obwieszonych "klamorami", gimnastykujących się lub tkwiących w wymyślnych pozach. Każdy z nas szukał TEGO ujęcia i TEGO szczegółu. Ponieważ jam nie lepszy (z daleka wypatrzyłem ciekawe ujęcie - lecę - a tam już ścieżka do tego miejsca przy płocie) to wstawiam i swoje fotki z tej gimnastyki. Na pierwszych zdjęciach umieściłem ogólne plany coby forumowicze z Polski wiedzieli o czym mówimy i co fotografowaliśmy. Wnętrzami i całą EC1 zachwyciło się wielu ludzi - i chyba David Lynch zaprpooponował stworzenia centrum kultury w tym miejscu.
Parę szczegółów z tych wnętrtz i ja zamieszczę.
Pozrwawiam wszystkich forumowiczów a z Łodzi szczególnie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=MIT;590494]Witam.
Po raz pierwszy byłem na takiej imprezie fotograficznej - plenerze.
Ech mój brak doświadczenia - Enter i poszło bez zdjęć. nadrabiam teraz:
1 A tak jak zapowiedziałem szeroko pocztówkowo
2. Po ogólności
3.Po mniejszej ogólności
4. Kolorki na zewnątrz
5. Środek w całości
6. Chyba wszyscy zrobili to ujęcie:grin:
7.Drzwi
8. Każden widzi, że drzwi
9. Czas kończyć
Pozdrawiam
Michał
fajne fotki,podrzuć jeszcze coś jak możesz.
oj chyba muszę się nauczyć jak wstawiać większe fotki, bo bardzo tracą jak są małe, ale ja wstawiam z Flickr i one tam też są takiego rozmiaru - czy to już taki urok tego serwisu? Może powinnam się przenieść na imageshack bo Wasze są większe?
Proszę o radę
MIT - piękne aż łezka się kręci w oku, Tatanka dzięki za ciąg dalszy, Blackrado trochę przyszumione ale klimat sterego dobrze tu wygląda (ciut mało ostre ale co tam)
pozdrawiam
Jeszcze mogę.
Prosisz - masz (choć nie wiem czy reszcie podejdzie)
10. Nie mam zgody uczestników na prezentację publiczną Ich wizerunku dlatego zamieszczam takie zdjęcie "bez twarzy" ale z "pozą" (przy okazji pozdrawiam "piękną nieznajomą")
11. Jak elektrownia to i słup
12. Glazura
13. Hala numer 5
Więcej już nie będę Was katował swoimi fotkami z EC1 - innymi - a jakże. Za pochwały dziękuję, krytykę przyjmę dzielnie i bez urazy.
Pozdrawiam
Michał