10 - swietny moment!
Wersja do druku
10 - swietny moment!
bardzo podoba mi się piątka i dziesiątka. przyznam szczerze, że bardzo cieszy mnie fakt, że tak wiele zdjęć z pragi pojawiło się na CB - można się równać do najlepszych :) szersze kadrowanie wprowadza trochę świeżosci :)
Żużlowe panoramowanie rządzi! Nie dość, że technika ta sama w sobie, zgodnie z jej założeniem, sprawia wrażenie ruchu, to dodatkowo wymuszone przez nią dłuższe naświetlanie powoduje, że koła i zębatka wydają się kręcić na fotce, co potęguje cały efekt. Widać to na zdjęciach 7. i 9. -zupełnie inaczej jest na 6., które mimo iż kompozycyjnie jest miłe dla oka, poprzez to, że widać dość wyraźnie szprychy i bieżnik, sprawia wrażenie statycznego.
Trochę wpędzasz mnie w kompleksy, ale nie ma co użalać się nad sobą, tylko trza brać się do roboty. :)
Witam
Dzieki za rady i proszę o jeszcze to był mój pierwszy speedway co focilem oraz widziałem w moim życiu :-D.
Postaram się wrzucić jeszcze parę fotek jak dziś będę miał sile przejrzeć je do końca.
Az chce mi się bookować bilety na Cardiff, tam tez może być ciekawie.
Pozdrawiam Darek
Z Cardiff jest jedno ale, ale można je wyeliminowac ;) - na Millenium Stadium bez akredytacji jest bardzo ciężko, szczególnie mając miejsca na balkonie, podobnie na Parken w Kopenhadze, bo odległość jest zacna. Ale jeśli ową wejściówke się posiada... ;)
Czekam na kolejną porcję z Pragi :) aaa mam nadzieje że najlepsiejszy sport świata się podoba :D ;)
W tym roku w Cardiff kibice będą mogli obejrzeć trening przed zawodami. Więcej informacji TUTAJ
akurat w tym czasie będę w Londynie, więc średnio mi pasuje skakać do Cardiff tylko na trening :) z nowej serii zdjęć imho najlepszy Bjerre :)
Dzieki Moher :
a oto foty tylko parę nie będę zamęczał ludzi moimi fotami ze speedway'a
15 Lingren
By dzygit at 2009-04-29
16 Lingren vs Andresen
By dzygit at 2009-04-29
17 Sajfutdinov vs Harris
By dzygit at 2009-04-29
18 Jonsson vs Bjerre
By dzygit at 2009-04-29
19 Bjerre vs Pedersen vs Jonsson
By dzygit at 2009-04-29
na zdrowie :)
By dzygit at 2009-04-29
Prosze moderatora o zmiane tytulu na
Irish Superbike Championship
Wiec tluklem sie na to ponad 2,5g autem ale uwazam ze warto bylo.
Dowiedziałem się ze
- polar który kosztuje 1000zl chyba trza kupić bo słońce zabiło wsio
- ze po regulacji body jakoś lepiej łapie AF i wręcz klei się i nie ważne na której pozycji jest motocykl.
- i krem uv trza nosić w kieszenie nawet w Irlandii bo teraz wyglądam jak pomidor heheheh
Pozdrawiam Darek
20
21
22
23
24
25
26
27
28
By dzygit at 2009-05-26
robione 200mm + ex 1,4 i 24-70