Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
heh zeby takie stawiac musialbym miec dorobek jak p13ka albo pan Jurek Plieth, a poza tym fajne masz dzieciaki :)
Wersja do druku
Cytat:
heh zeby takie stawiac musialbym miec dorobek jak p13ka albo pan Jurek Plieth, a poza tym fajne masz dzieciaki :)
moj ,,dorobek'' to ta mala z wiankiem na glowie ;) ten mlody ,,instruktor'' to jej wojek :DCytat:
Zamieszczone przez thorin
a'propos stawiania ocen: jak otrzymuje jakas, to nie lece sprawdzac co sam prezentujesz - IMO nie musisz miec osiagniec w danej dziedzinie aby sie na jej temat wypowiadac (ja np. w pilke nozna nie gram a nasze ,,reprezentacje'' od patalachow wyzywam ;) ) tylko chcialbym, abys cos konstruktywnego powiedzial. wiec smialo wal, jakby cos...
przykro mi rozczaruje Cie, IMHO - poprawnie naswietlone, ostre kadry, wyrazaja uczucia (szczegolnie kiedy Twoja corka udaje motor :) ) nie-centralne kadry, no cholera nie mam sie do czego przyczepic :)
Piękne, ech, chciałabym mieć takie zdjęcia jak Twoja żona i chciałabym, żeby moja córka miała takie zdjęcia jak Twoja ...
@Reno: dzieki, ciesze sie,ze sie spodobaly.
autoportret tez moze byc ciekawy ;)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
a to cyknij po prostu :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Cykam, cykam i czasami nawet coś mi wyjdzie. chwalić się nie będę bo nie do końca rozumiem pojęcia "flara", "szumy" itd. a obawiam się, że powinnam ;)
Co do auto to muszę pogrzebać w wyszukiwarce bo nie bardzo mam koncepcję jak to zrobić ... tzn. żebym była w kadrze; statyw i wężyk już mam więc powinno być do zrobienia.
Twojej żonie i tak zazdroszczę bo auto na pewno tak nie wyjdzie. Nie ma szans i nie będę się wdawać w szczegóły :)
Bylem nad Biebrza, w celach ,,rozpoznawczych'' ;)
kilka fotek:
a wiecej pod adresem: http://gawryl.pl/Przyroda/Biebrzaindex.html
edit:aktualizacja linkow
nie masz oka zaby? kiepsko. czekaj na moje :P
moje pierwsze proby z makro:
technika:
50mm/f1.8 odwrotnie montowany do 100-300 USM
(montowany, a nie mocowany - bo z braku pierscienia trzymalem go reka!)
dodatkowo: (profesjonalny) wbudowany flash + 5 kartek a4 do ksero ustawionych na okolo lampki wieczorowej z 40W zarowka
wiecej moich prob z tej sesji: http://212.33.73.7/~gawryl/photo/Makro/index.html
edit:aktualizacja linkow
Niezła jakość jak na taki zestawikCytat:
Ale chyba musiałeś ubić tą muchę :mrgreen: