Aaaa, teraz rozumiem... Muszę się standardów trzymać, choć to moja prywatna skrzynka (służbowej nie chcę mieć :twisted:). Zmieniłem program do zmiany rozmiaru, to efekt:
30.
Program, programem... a samo zdjęcie jak:?:
Wersja do druku
Zdjęcie bardzo dobre. Tylko szkoda, ze az tak duzo tego blota sie wznioslo i kawal auta zaslonilo ;)
No i juz jakosc tez lepsza jest.
A tam już błoto... To śnieg był, tylko trochę brudny :twisted: Sczerze mówiąc to liczyłem , że jednak przedni dyfer wcześniej dostanie mometu obrotowego i więcej śniegu poleci spod przednich kół... widać za wcześnie zdjął lewą nogę z pedału hamulca... Ale to stare dzieje ta fotka :cry:
Fotka Bełta moim zdaniem b.dobra: jest akcja...
Co do fotek z toru w Tychach, no to wiem, ze tam ciezko super fotki zrobic...takie pstrykanie... Generalnie jest dobrze.
Intryguje mnie tylko tytuł tego wątku "łezka sie w oku..." prawde mówiac spodziewałem sie jakichś archiwalnych zdjec albo wspomnień po którymś z Mistrzów.... a tu latające maluchy :sad:
Łezka się kręci, bo maluchów w rajdach coraz mniej... A i za Magurskim się tęskni... No i się łezka w oku kręci :)
Minęło prawie 12 godzin i nic... Aż tak bardzo ramka razi?
Cierpliwosci ;)
Poza tym juz przywklem do dobrych zdjec tutay.. I kadry troszke ciagle podobne, tylko sie auta zmieniaja.. Takie mam wrazenie czasami.
I co? Trzy tygodnie i nic...
Bardzo dobre zdjęcia:) Dynamiczne, fajne kadry i panoramowanie .