Do pierwszych 3 idealnie nadaje się podpis z pierwszego, ostatnie niezłe, jak nie Twoje.
Wersja do druku
Do pierwszych 3 idealnie nadaje się podpis z pierwszego, ostatnie niezłe, jak nie Twoje.
No ostatnie jest świetne, moim zdaniem. Jak zrobiłeś te cienie? Wygląda naprawdę przekonująco.
http://psd.tutsplus.com/tutorials/ph...-in-photoshop/
I wszystko jasne. Wiedziałem że nie jego. Chłopie, młody wiek nie usprawiedliwia kradzieży, wywal to zdjęcie czym prędzej z CB bo możesz mieć kłopoty.
Ależ to zdjęcie nie jest identyczne z tym z tutka. Popatrz na nieudolny blur i zupełnie inne cienie. Widać, że jednak sam coś robił, co oczywiscie nie usprawiedliwia kradzieży.
Fakt, minimalnie się różnią. Fotograf1995, jak chcesz się pochwalić że przeszedłeś jakiegoś tutka z internetu to podawaj przy okazji źródło bo inaczej raz że serwujesz oszustwo bo w tej pracy nic Twojego nie ma, dwa, tak jest uczciwie względem autora tutoriala.
co to ma być?
Sorry, tak oczywiście praca jest z tutka, nie wiedziałem, że powinienem to podać. Mimo wszystko tutek nie należał do najłatwiejszych i dużo nad nim pracowałem.