Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku;)
pzdr
Wersja do druku
Bardzo fajne fotki, ze wskazaniem na te o poranku;)
pzdr
Czytając twoje różne wypowiedzi w rozmaitych wątkach spodziewałem się takich fotek.
Ale łabędzie mnie zwaliły z nóg (obolałych od opadniętej na nie szczęki :) )
Super.
Dalszych sukcesów życzę
Brawo Ewa!!
Podoba sie, bardzo się podoba...!
Szczególnie "trzcina" i "łabędzie" (ten drugi to już jest mistrzostwo :-))
I ja się pozachwycam! Pierwsza seria zdecydowanie bardziej przemyślana i świetnie wyselekcjonowana jak podejrzewam.
W drugiej serii faktycznie zabrakło szarej połówki. Mimo tego to co dzieje się na niebie, jest faktycznie nieziemskie :)
Pozdrawiam cyklistkę! :)
Dzięki Wam serdeczne - święta racja z tymi niedoścwietlonymi dołami. Mam szarą połówkę, ale byle jaką i kłopotliwą w używaniu. Polecicie coś sensownego na 77 mm?
:D często jeżdżę do Jabłonki, wyrobiłam się.
Uff... bardzo, bardzo mi miło, że się te zdjęcia Wam spodobały. Zwłaszcza z powodu łabędzi, bo miałam wiele wątpliwości do tego kadru, na którym jest parę pikseli łabądków i... nic więcej, poza światłem jak w teatrze :) To moje ulubione dziecko z porannej serii.
E tam, na Skandę jest blisko...
Hihi.. Spoko, nie takie chmurzyska ludziska widzieli!Cytat:
W fotografiach powiało grozą. Ciekawy pomysł chociaż już nikt nie odwiedzi Olsztyna ;).
ostatnia seria troche za ciemna wedlug mnie
no i co by tu napisać, czego jeszcze nie napisali inni?... seria pierwsza "przedświtna":) lubię takie klimaty, ale nie lubię wstawać o tak wczesnej porze:) więc dziękuję za zdjęcia bo dzięki nim wiem jak to wygląda przed świtem. Sam lepszych bym nie zrobił więc się napatrzę na Twoje:) najbardziej mi pasują 2, 4, 6, 7..
2. za światło
4. za mgłę
6. za spokój
7. za coś co mnie kręci...kontrasty:)
seria druga, w całości dla mnie odrobinę za ciemna...może zamiast polara szara połówka?..ale klimacik to one mają... mój faworyt to 47km:) potem 11km... zastanawiam się czy w Lightroomie nie byłoby możliwości rozjaśnić trochę tych zdjęć tak żeby nie stracić tej przedburzowej atmosfery a wyciągnąć naziemskie niwy:)))... część winy za egipskie ciemności ponosi pewnie mój monitor, z którego aktualnie korzystam:)..acha..wyprostowałbym odrobinę 52km:) minimalnie:)
jestem na tak:)))
Kilka dni nie zaglądałem na forum, patrzę, a w galerii Ewa w końcu się zaprezentowała. Dałaś się do tej pory poznać jako świetna recenzentka i dyskutantka, ktoś kiedyś napisał "dobra dusza forum". Dlatego z wielką ciekawością otworzyłem Twoją galerię, i..... się nie zawiodłem. Bardziej podoba mi się pierwsza seria najbardziej nr 7 Trzcina "dobra dusza" emanuje z Twoich zdjęć, powiedziałbym że mogłyby być antidotum na stres . Druga seria jest ciut za ciemna ale o tym już inni pisali.