Posiadam 350 z kitem plus 55-200, wszystko jest ok, wgrałem nawet nowy firmware, ale nie wiem czy polepszył mi działanie, zdjęcia ostre jak brzytwa
Wersja do druku
Posiadam 350 z kitem plus 55-200, wszystko jest ok, wgrałem nawet nowy firmware, ale nie wiem czy polepszył mi działanie, zdjęcia ostre jak brzytwa
Proszę dokładniej: jaki to ten dodatkowy obiektyw, co daje takie ostre zdjęcia (i za ile kupiony)?Cytat:
Posiadam 350 z kitem plus 55-200
Canon 55-200 II USM , 750 pln , pewnie miałem szczęście bo body i kit były kupione w ciemno bez sprawdzania, tele już wypróbowałem przed kupnem,wcześniej miałem/ i mam nadal od 2001 HP 618 , wtedy dałem za niego 4000 bez złotówki, teraz za to samo jest lustrzanka plus grip. Spadek cen z poprawą jakości jest niesamowity. przesiadłem się prawie jak z fiata na mercedesa
aparat czeka generalna próba na Air Show Radom/ mieszkam w Radomiu/. Wypstrykam dwie CF 256 i 512, jedna w TIFFie druga w RAWie , póżniej do kompa i całonocna obróbka zdjęć, jak wyjdzie coś godnego zamieszczę
Nie ma problemu ............ czuje się już Prezesem. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez ewa eoska
Zapisuje się ktoś ? :confused:
A tak na poważnie możemy się zrzeszyć wirtualnie. Maile, zdjęcia itp. a potem pomyślimy co dalej. Zakładać nowy wątek ??
A pierwszy zapisałem się na wspólne plenery.......... :-D :-D
To jakiegos dziwnego 350D masz ze mozesz pstrykac w TIFFie :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez szpak121
A na Airshow i przy tak malej ilosci kart, bez databanku - to pstrykaj po prostu w JPG bo ci szybciutko miejsca zabraknie.
Taa jasne. Zebys sobie nie popstrykal czasem:). RAW to jakies 8mega wiec na karte 256 masz ok 30 zdjec. A od kiedy to 350 w TIFFie robi?? A gdyby nawet to TIFF to jakies 15mega (ten 8bitowy). Vitez Ci dobrze radzi. Kup databank albo przelacz na JPG.Cytat:
Zamieszczone przez szpak121
sorry jasne ,że nie TIFF tylko JPG, w tifie robi mój czteroletni HP 618Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez tpop
sorry, tiff ma mój HP 618, czteroletni a conon ma dopiero miesiąc więc pomyłka jest wybaczalna
tez jestem posiadaczem, na spolke z zona :)
aha mam tez latajacego psa